Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

05. септембар 2014.

Креативном центру награда у Москви

У Москви се од 3. до 8. септембра 2014. одржава 27. Међународни сајам књига, најзначајнија манифестације те врсте у Руској Федерацији. После паузе од шест година на том сајму учествује и Србија, на чијем националном штанду своја издања излаже двадесет српских издавачких кућа. Извршни организатор наступа је Народна библиотека Србије. У оквиру сајма књига у Москви одржан је Фестивал словенских књига, на којем је учествовало тринаест земаља - Русија, Белорусија, Украјина, Пољска, Чешка, Словенија, Хрватска, Бугарска, Узбекистан, Молдавија, Латвија, Естонија и Србија. Награде су освојила четири издавача из Србије - "Чаробна књига", "Глобосино Александрија", "Евро Ђунти" и "Креативни центар". На фестивалу је укупно награђено двадесет учесника.

"Креативни центар" награђен је за запажен рад на издавању књига из историје и културе словенских земаља. Непосредно пред почетак сајма књига у Москви "Креативни центар" је за Награду Фестивала словенских књига конкурисао са три издања: "Зеленбабини дарови", "Српске народне лирске песме" и "Српске народне јуначке песме". Драго нам је што је жири у тим издањима препознао љубав и труд које смо уложили у покушају да представимо и сачувамо од заборава нашу културну баштину, која је чврсто повезана с традицијом и културом других словенских народа.

13. август 2014.

Август: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Ненад Недимовић из Ариља, Јана Дудаш из Кисача, Мануела Диздаревић из Београда, Снежана Перишић из Крагујевца, Биљана Степановић из Београда, Наталија Јанковић из Великог Градишта, Љубица Николић из Љубовије, Светлана Милошевић из Шапца, Даница Врбица из Новог Сада, Драгана Митић Беара из Нове Пазове, Јелена Стојановић из Вршца, Бобан Костић из Пирота и Валентина Чешњевар из Новог Кнежевца и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне извукла је Љиљана Павков, технички уредник у "Креативном центру".

30. јул 2014.

Херцег Нови: Награда роману "Зеленбабини дарови"

На 12. међународном сајму књига "Трг од књиге" у Херцег Новом награду за најбољу дечју књигу у 2013. години добио је роман "Зеленбабини дарови" ауторке Иване Нешић, у издању "Креативног центра". Овогодишњи сајам књига у Херцег Новом трајао је од 21. до 28. јула, а одржан је под слоганом "Остати равнодушан према књизи значи лакомислено осиромашити живот". Последњег дана сајма додељене су плакете за најлепшу књигу, најбољу едицију, издавачки подухват године и за најбољу дечју књигу. Жири у саставу проф. др Горан Максимовић, Воислав Булатовић и Ратомир Ратко Павловић донео је одлуку да се награда за најбољу дечју књигу додели роману "Зеленбабини дарови".

14. јул 2014.

Јул: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Александра Стајић из Сенте, Теодора Тичерић из Новог Београда, Данијела Станошевић из Београда, Смиљана Ковјанић из Бачке Тополе, Марија Стојковић из Београда, Маргарета Чикош из Долова, Александра Микић из Новог Сада, Марина Маријановић из Бачког Моноштора, Драгана Марић из Београда, Наташа Ковжан-Кун из Београда, Нинослава Вићентић из Београда, Сања Костић-Страк из Бора и Јелена Салом из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукла је Марија Кнежевић, књиговођа у Креативном центру.

13. јун 2014.

Јун: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Ненад Орозовић из Новог Сада, Маријана Голић Милосављевић из Чоке, Наташа Ковзан Кун из Београда, Светлана Штоковац из Ваљева, Ивана Мандић из Новог Сада, Јелена Зарић из Београда, Зденка Ђорђевић из Земуна, Оливера Љубичић из Београда, Тимеа Катић из Суботице, Драгана Радовић из Београда, Давид Скакић из Бечеја, Ана Морошинац из Борче и Јелена Радовић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне извукла је Ивана Бојовић Грујић, менаџер за страна права у Креативном центру.

13. мај 2014.

Мај: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Вања Илић из Београда, Јасмина Делић из Кучева, Перица Пенев из Босилеграда, Власта Бошковић из Београда, Ивана Мандић из Новог Сада, Светлана Дрекић из Београда, Јелена Радисављевић из Јагодине, Тамара Луковић из Бруса, Јелена Тодоровић из Врбаса, Александар Георгијевић из Београда, Марјан Ваврецки из Београда, Драган Митрашиновић из Вршца и Саша Вукојевић из Лесковца и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Татјана Ваљаревић, технички уредник у Креативном центру.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close