Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. март 2014.

Март: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Наташа Иветић из Кикинде, Снежана Ђукић из Сурчина, Нена Барбир Штрк из Земуна, Љиљана Радивојевић из Крњаче, Анита Савић Миленковић из Ниша, Бојана Бајагић из Новог Сада, Милица Поповић из Косовске Грачанице, Радиша Сташевић из Тутина, Биљана Станић из Београда, Олесја Пушица из Београда, Ана Крстић из Аранђеловца, Јелена Јовановић из Ниша и Јелена Петковић из Чачка и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Татјана Ваљаревић, технички уредник у Креативном центру.

03. март 2014.

Аутори Креативног центра добитници су награде и признања на фестивалу илустрације

Фестивал BookILL одржан је 28. фебруара 2014. године на Новосадском сајму, у оквиру 20. Међународног Салона књиге, у организацији Банатског културног центра и Новосадског сајма. На фестивалу су додељене награде за најбоље илустрације књига и отворена је изложба одабраних радова пристиглих на конкурс.

Награда за најбољу илустрацију КЊИГЕ ЗА ДЕЦУ додељена је Добросаву Бобу Живковићу за илустрације у књизи "Да пукнеш од монструма" (приредио Зоран Пеневски). ПРИЗНАЊЕ за оригиналан концепт илустровања књиге добио је Славимир Стојановић за "Књигу утисака" Славољуба Станковића.

Поводом BookILL Fest-a био је расписан интернет конкурс за најбоље илустроване књиге. Стигло је око 600 радова 95 аутора из Србије и осам других земаља (Француска, Шпанија, Италија, Словенија, БИХ, Хрватска, Црна Гора и Македонија). Жири, који су чинили Слободан Ивков, председник, проф. мр Сибила Петењи Арбутина и Сенка Влаховић Филипов, одабрао је око 100 радова, а додељене су награде у четири категорије (најбоље илустрације песничке и прозне књиге, књиге за децу, примена фотографије у илустровању књига), као и посебна признања.

25. фебруар 2014.

Креативни центар на новосадском Салону књига

Двадесети међународни Салон књига одржаће се од 28. фебруара до 4. марта 2014. године на Новосадском сајму. Љубитељи књига Креативног центра биће у прилици да искористе сајамски попуст (који ће износити и до 50%) и да по повољнијим ценама дођу до наших издања. Улаз је бесплатан за све посетиоце, а радно време сајма је од 10 до 19 h, осим последњег дана, када се сајам затвара у 16 h. Уз сваку купљену књигу добија се и поклон!

13. фебруар 2014.

Фебруар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Мирјана Јовановић из Београда, Урош Кокановић из Београда, Бранислав Бабин из Београда, Ирина Митрић из Нишке Бање, Ведрана Грбић из Накова, Сандра Радосавкић из Новог Сада, Лана Лазић из Новог Београда, Невена Крстајић из Београда, Марија Вученовић из Темерина, Љубица Барун из Сонте, Стефана Миповић из Новог Сада, Горан Којић из Новог Београда и Марина Совиљ-Бубоња из Сурчина и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у марту један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, PR менаџер у Креативном центру.

16. јануар 2014.

Креативни центар најбољи издавач у 2013. години

Награда "Глигорије Возаровић" за најбољег издавача у 2013. години Библиотеке града Београда додељена је Креативном центру. Награда је додељена 16. јануара 2014 у Библиотеци града Београда поводом прославе 83 године постојања ове културне институције. Награда "Глигорије Возаровић" додељује се најбољем издавачу, најбољем библиотекару с територије Београда и издавачкој кући за најчитанију књигу страног аутора.
Жири у саставу: председник Јасмина Нинков, директор Библиотеке града Београда, и чланови - проф. др Ратко Божовић и проф. др Жарко Требјешанин, донео је одлуку да се награда "Глигорије Возаровић" најбољем издавачу у 2013. години додели издавачкој кући Креативни центар из Београда.

Награда "Глигорије Возаровић" додељена је Креативном центру и пре 7 година - као најбољем издавачу у 2006. години.

13. јануар 2014.

Јануар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Марија Милановић из Лајковца, Ивана Радојевић из Београда, Драгана Радојевић из Ариља, Јасмина Матић из Вршца, Лав Петровић из Београда, Тијана Павловић из Вршца, Теодора Бубњић из Новог Сада, Дара Радовановић из Младеновца, Михаило Шишић из Пожеге, Валери Станојевић из Станишића, Љубица Драгић из Темерина, Андреа Његошевић из Новог Сада и Љиљана Пејчић из Мола и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Јануарске поклоне извукла је Ивана Бојовић Грујић, менаџер за страна права у Креативном центру.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express