Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

20. март 2014.

Креативни центар на Сајму у Болоњи

Креативни центар учествоваће тринаести пут на Међународном сајму књига за децу у Болоњи. Овогодишњи, 51. Сајам књига за децу у Болоњи одржава се од 24. до 27. марта. Креативни центар самостално наступа на овом великом сајму и већ годинама прати све оно што се на њему догађа. Креативни центар има сопствени штанд, који ће, као и претходних година, бити место за размењивање искустава и утисака с многобројним издавачима, као и за приказивање новина у сопственој продукцији.

Најуспешнија издања Креативног центра у свету јесу књиге из области популарне науке и популарне психологије. Да бисмо их што боље представили, издања преводимо делимично или у целини на енглески језик. Ове године одлучили смо да истакнемо роман Зеленбабини дарови Иване Нешић јер верујемо да може бити веома занимљив страним издавачима, те је за наступ на овом сајму одломак књиге преведен на енглески и руски језик, а у припреми су и преводи на француски и немачки за Сајам књига у Франкфурту. На овој адреси можете погледати Каталог Болоња 2014 на енглеском, који је Креативни центар припремио страним издавачима: http://issuu.com/kreativnicentar/docs/katalog_bolonja_2014_elektronski?e=1430587/7136670.

13. март 2014.

Март: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Наташа Иветић из Кикинде, Снежана Ђукић из Сурчина, Нена Барбир Штрк из Земуна, Љиљана Радивојевић из Крњаче, Анита Савић Миленковић из Ниша, Бојана Бајагић из Новог Сада, Милица Поповић из Косовске Грачанице, Радиша Сташевић из Тутина, Биљана Станић из Београда, Олесја Пушица из Београда, Ана Крстић из Аранђеловца, Јелена Јовановић из Ниша и Јелена Петковић из Чачка и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Татјана Ваљаревић, технички уредник у Креативном центру.

03. март 2014.

Аутори Креативног центра добитници су награде и признања на фестивалу илустрације

Фестивал BookILL одржан је 28. фебруара 2014. године на Новосадском сајму, у оквиру 20. Међународног Салона књиге, у организацији Банатског културног центра и Новосадског сајма. На фестивалу су додељене награде за најбоље илустрације књига и отворена је изложба одабраних радова пристиглих на конкурс.

Награда за најбољу илустрацију КЊИГЕ ЗА ДЕЦУ додељена је Добросаву Бобу Живковићу за илустрације у књизи "Да пукнеш од монструма" (приредио Зоран Пеневски). ПРИЗНАЊЕ за оригиналан концепт илустровања књиге добио је Славимир Стојановић за "Књигу утисака" Славољуба Станковића.

Поводом BookILL Fest-a био је расписан интернет конкурс за најбоље илустроване књиге. Стигло је око 600 радова 95 аутора из Србије и осам других земаља (Француска, Шпанија, Италија, Словенија, БИХ, Хрватска, Црна Гора и Македонија). Жири, који су чинили Слободан Ивков, председник, проф. мр Сибила Петењи Арбутина и Сенка Влаховић Филипов, одабрао је око 100 радова, а додељене су награде у четири категорије (најбоље илустрације песничке и прозне књиге, књиге за децу, примена фотографије у илустровању књига), као и посебна признања.

25. фебруар 2014.

Креативни центар на новосадском Салону књига

Двадесети међународни Салон књига одржаће се од 28. фебруара до 4. марта 2014. године на Новосадском сајму. Љубитељи књига Креативног центра биће у прилици да искористе сајамски попуст (који ће износити и до 50%) и да по повољнијим ценама дођу до наших издања. Улаз је бесплатан за све посетиоце, а радно време сајма је од 10 до 19 h, осим последњег дана, када се сајам затвара у 16 h. Уз сваку купљену књигу добија се и поклон!

13. фебруар 2014.

Фебруар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Мирјана Јовановић из Београда, Урош Кокановић из Београда, Бранислав Бабин из Београда, Ирина Митрић из Нишке Бање, Ведрана Грбић из Накова, Сандра Радосавкић из Новог Сада, Лана Лазић из Новог Београда, Невена Крстајић из Београда, Марија Вученовић из Темерина, Љубица Барун из Сонте, Стефана Миповић из Новог Сада, Горан Којић из Новог Београда и Марина Совиљ-Бубоња из Сурчина и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у марту један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, PR менаџер у Креативном центру.

16. јануар 2014.

Креативни центар најбољи издавач у 2013. години

Награда "Глигорије Возаровић" за најбољег издавача у 2013. години Библиотеке града Београда додељена је Креативном центру. Награда је додељена 16. јануара 2014 у Библиотеци града Београда поводом прославе 83 године постојања ове културне институције. Награда "Глигорије Возаровић" додељује се најбољем издавачу, најбољем библиотекару с територије Београда и издавачкој кући за најчитанију књигу страног аутора.
Жири у саставу: председник Јасмина Нинков, директор Библиотеке града Београда, и чланови - проф. др Ратко Божовић и проф. др Жарко Требјешанин, донео је одлуку да се награда "Глигорије Возаровић" најбољем издавачу у 2013. години додели издавачкој кући Креативни центар из Београда.

Награда "Глигорије Возаровић" додељена је Креативном центру и пре 7 година - као најбољем издавачу у 2006. години.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express