Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. јул 2013.

Јул: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Сузана Брзак из Ердевика, Драгана Булатовић из Новог Београда, Вања Кувељић из Земуна, Данијела Филиповић из Шимановаца, Наташа Првановић из Београда, Мирјана Пољаковић из Новог Београда, Марина Маријановић из Бачког Моноштора, Радмила Плавшић Мојсијевић из Сомбора, Злата Ракић из Српског Итебеја, Зоран Тасић из Ниша, Бранкица Илић из Бора, Зорица Ђурић из Панчева и Јелена Лудошки из Јарковца и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукла је Љиљана Маринковић, директор Креативног центра.

13. јун 2013.

Јун: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Степановић Бојана из Београда, Марија Мишић из Бора, Наташа Срећковић из Београда, Ана Чонић из Чоке, Стојановић Драгана из Борче, Шпегар Оља из Београда, Андреа Видовић из Кањиже, Вања Литричин из Београда, Ежденци Андреја из Београда, Јелена Пејић из Смедерева, Предолац Сања из Београда, Гаврило Даљевић из Београда и Јелена Анђелковић из Земуна и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Јунске поклоне извукла је Тамара Станковић, секретарица Креативног центра.

24. мај 2013.

Конкурс за менаџера школско-вртићке продаје

Драги читаоци и сарадници,

Расписујемо конкурс за људе који би радили у продаји. Као један од водећих издавача у Србији, увек тражимо квалитетне и поуздане особе. Политика Креативног центра подразумева запошљавање способних, вредних и одговорних људи који ће ширити мисију наше куће, бити добри тимски играчи и допринети унапређењу пословања фирме. Уколико сте сами такви или познајете особе које одговарају траженим позицијама, молимо вас да им проследите овај оглас.

Конкурс се односи на позиције менаџера школско-вртићке продаје и директних продаваца за продају у школама и вртићима.

Особа која би требало да се запосли на позицији менаџера школско-вртићке продаје треба да поседује следеће компетенције:

 • Добре комуникационе вештине
 • Искуство у продаји
 • Способност да ствара везе и мрежу купаца
 • Спремност и жељу да ради на терену
 • Искуство у пословима који траже преузимање одговорности
 • Систематичност, способност за прикупљање информација и развој базе података о купцима
 • Пожељно познавање вртића и школа као тржишта
 • Возачка дозвола Б категорије

Особине које треба да има директан продавац су сличне:

 • Добре комуникационе вештине
 • Искуство у продаји
 • Спремност на стални рад на терену
 • Да продају доживљава као изазов
 • Пожељно познавање тржишта школа и вртића
 • Возачка дозвола Б категорије

Од потенцијалних кандидата се очекује да пошаљу своју професионалну биографију и мотивационо писмо у коме ће објаснити зашто желе да раде на одређеној позицији и да постану део тима Креативног центра. 

Пријаве примамо до 10.06.2013. 

Адреса за слање: ivana@kreativnicentar.rs

13. мај 2013.

Мај: 13 ће бити твој срећан број

Oвог месеца књигу на поклон добили су Драгиња Шипка из Новог Кнежевца, Борис Обрадовић из Ариља, Божана Јевтић из Новог Сада, Сандра Савић из Сремчице, Срђан Косић из Земуна, Александра Милановић из Борче, Андреј Маликовић из Београда, Ђуричић Јелена из Мајура, Марина Токин из Новог Сада, Ивана Мандић из Новог Сада, Леа Маликовић из Београда, Борислава Бркић из Новог Сада, Оливера Дицков из Аде и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, PR менаџер Креативног центра.

15. април 2013.

Април: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Зоја Милинковић из Београда, Мирјана Ваван Појужина из Новог Сада, Далиборка Перић из Новог Сада, Ана Срећковић Јеврић из Београда, Тијана Спасић из Београда, Владица Ћирић из Зајечара, Милошевић Лепана из Београда, Наташа Делић из Руме, Маја Маринковић из Београда, Слађана Вићановић Банић из Београда, Ана Шимшић из Београда, Ана Пунишић из Ужица и Раде Топић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукла је Тамара Станковић, секретарица Креативног центра.

05. април 2013.

Алексић један од добитника награде "Ана Франк"

Дејан Алексић један је од овогодишњих добитника међународне награде "Ана Франк" за достигнуће у књижевном стваралаштву за децу и младе. Награду додељују Издавачка кућа "Феникс" из Скопља и Фондација за културну и научну афирмацију "Македонија презент".

Дејан Алексић један је од најуспешнијих српских писаца који стварају и за најмлађе читаоце. За ту врсту литературе досад је добио бројне награде, а Креативни центар објавио је бројне књиге Дејана Алексића - "Музика тражи уши", "Нежна песма о нежном ветру Дувољубу", "Петар и пертле", "Прича о доброј метли", "Исидора и зуб", "Лука из олука", "Кога се тиче како живе приче" и "Бојан Мрвица и закопано благо".

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express