Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

10. октобар 2013.

Два уџбеника Креативног центра награђена у Франкфурту

Издавачка кућа Креативни центар освојила је на овогодишњем Франкфуртском сајму књига две награде "Најбољи европски уџбеник" - за издања ЛИКОВНО ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ и ПРИРОДА И ДРУШТВО ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ.

Књига ЛИКОВНО ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ ауторке Мирјане Живковић награђена је у категорији предшколских уџбеника, а ПРИРОДА И ДРУШТВО ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ уџбенички комплет) аутора Симеона Маринковића и Славице Марковић у категорији уџбеника за млађе разреде основне школе. Награде за најбоље уџбенике додељују Франкфуртски сајам књига, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија (IARTEM) и Европско удружење издавача уџбеника (EEPG).

Директорка Креативног центра Љиљана Маринковић после додељивања награда за најбољи европски уџбеник рекла је: "Ове награде за нас су велико признање. Освојити чак два признања у конкуренцији од педесетак приспелих радова из близу двадесет европских земаља свакако није мала ствар. Тим пре што су награде додељене за један предшколски уџбеник и један уџбеник за познавање природе и друштва, што су области у којима већ дуги низ година постижемо добре резултате у продаји. То показује да и наши васпитачи и учитељи добро процењују квалитет уџбеника и с разлогом верују нашој кући".

Подсећамо и на то да је Креативни центар већ освајао награде за најбољи европски уџбеник на овом конкурсу, и то 2012. године, у категорији предшколских уџбеника, за издања МАТЕМАТИКА КАО ИГРА 1 и 2 аутора Бранке и Мирка Дејића, и 2007. године, у категорији уџбеника за млађе разреде основне школе, за издање МУЗИЧКА КУЛТУРА ЗА ТРЕЋИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ аутора Владице Илића.

17. септембар 2013.

Клуб књижара "Креативни центар"

Почела је да ради клуб књижара "Креативни центар", која се налази у Београду, на првом спрату ТЦ Eurocentar (Македонска 30 / Дечанска 5). У њој можете да купите сва издања Креативног центра до 16. октобра с попустом од 15%.

13. септембар 2013.

Септембар: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Дејан Ђурић из Михајловца, Љиљана Павловић из Београда, Дарина Доша Стано из Ковачице, Светлана Јаковљевић из Београда, Владимир Ненадић из Ариља, Маја Ристовић из Београда, Ирена Тешић из Новог Београда, Даница Глигоријевић из Београда, Гордана Цветиновић из Огара, Сашенка Станковић из Београда, Марић Славиша из Обреновца, Ивана Срејић из Београда и Мирела Рашић из Великих Црљена и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у октобру један од 13 поклона! Септембарске поклоне извукла је Мирјана Делић, лектор у Креативном центру.

12. септембар 2013.

"Сребрно Гашино перо" Дејану Алексићу

По одлуци Савета јубиларног 25. међународног фестивала хумора за децу награда "Сребрно Гашино перо" за најдуховитије литерарно остварење за децу објављено у 2013. години припала је Дејану Алексићу за књигу "Кога се тиче како живе приче".

Награда ће бити додељена 18. септембра 2013, у 12 часова, у Библиотеци "Димитрије Туцовић" у Лазаревцу, у Карађорђевој улици 57. Дејан Алексић је ову награду добио и 2008. године за збирку прича "Музика тражи уши".

13. август 2013.

Август: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Милена Максимовић из Дивчибара, Владан Mартиновић из Новог Брда, Тајана Раденковић из Вранића, Данијела Самарџић из Београда, Марко Ђуришић из Црвенке, Радмила Плавшић Мојсијевић из Сомбора Димитрије Павловић из Београда, Љиљана Миловић из Младеновца, Предраг Корницер из Београда, Љубан Путник из Сремчице, Тања Младеновић из Сурдулице, Мојца Димник Ивковић из Београда и Инес Вуковић из Београд и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Августовске поклоне извукла је Олга Мајић, комерцијалиста Креативног центра.

13. август 2013.

Испорука књига курирском службом

Од 13. августа постоји новина на страници www.kcknjizara.rs. Наиме, испорука наручених књига сада је могућа и курирском службом. Уколико одаберете испоруку курирском службом (она важи за наруџбине примљене радним данима до 11 часова и подразумева испоруку наредног радног дана до 13 часова), трошкови износе 240 динара (за територију Србије).

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА САЊАШ

 

    

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close