Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. август 2013.

Август: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Милена Максимовић из Дивчибара, Владан Mартиновић из Новог Брда, Тајана Раденковић из Вранића, Данијела Самарџић из Београда, Марко Ђуришић из Црвенке, Радмила Плавшић Мојсијевић из Сомбора Димитрије Павловић из Београда, Љиљана Миловић из Младеновца, Предраг Корницер из Београда, Љубан Путник из Сремчице, Тања Младеновић из Сурдулице, Мојца Димник Ивковић из Београда и Инес Вуковић из Београд и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Августовске поклоне извукла је Олга Мајић, комерцијалиста Креативног центра.

13. август 2013.

Испорука књига курирском службом

Од 13. августа постоји новина на страници www.kcknjizara.rs. Наиме, испорука наручених књига сада је могућа и курирском службом. Уколико одаберете испоруку курирском службом (она важи за наруџбине примљене радним данима до 11 часова и подразумева испоруку наредног радног дана до 13 часова), трошкови износе 240 динара (за територију Србије).

13. јул 2013.

Јул: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Сузана Брзак из Ердевика, Драгана Булатовић из Новог Београда, Вања Кувељић из Земуна, Данијела Филиповић из Шимановаца, Наташа Првановић из Београда, Мирјана Пољаковић из Новог Београда, Марина Маријановић из Бачког Моноштора, Радмила Плавшић Мојсијевић из Сомбора, Злата Ракић из Српског Итебеја, Зоран Тасић из Ниша, Бранкица Илић из Бора, Зорица Ђурић из Панчева и Јелена Лудошки из Јарковца и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукла је Љиљана Маринковић, директор Креативног центра.

13. јун 2013.

Јун: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су Степановић Бојана из Београда, Марија Мишић из Бора, Наташа Срећковић из Београда, Ана Чонић из Чоке, Стојановић Драгана из Борче, Шпегар Оља из Београда, Андреа Видовић из Кањиже, Вања Литричин из Београда, Ежденци Андреја из Београда, Јелена Пејић из Смедерева, Предолац Сања из Београда, Гаврило Даљевић из Београда и Јелена Анђелковић из Земуна и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Јунске поклоне извукла је Тамара Станковић, секретарица Креативног центра.

24. мај 2013.

Конкурс за менаџера школско-вртићке продаје

Драги читаоци и сарадници,

Расписујемо конкурс за људе који би радили у продаји. Као један од водећих издавача у Србији, увек тражимо квалитетне и поуздане особе. Политика Креативног центра подразумева запошљавање способних, вредних и одговорних људи који ће ширити мисију наше куће, бити добри тимски играчи и допринети унапређењу пословања фирме. Уколико сте сами такви или познајете особе које одговарају траженим позицијама, молимо вас да им проследите овај оглас.

Конкурс се односи на позиције менаџера школско-вртићке продаје и директних продаваца за продају у школама и вртићима.

Особа која би требало да се запосли на позицији менаџера школско-вртићке продаје треба да поседује следеће компетенције:

 • Добре комуникационе вештине
 • Искуство у продаји
 • Способност да ствара везе и мрежу купаца
 • Спремност и жељу да ради на терену
 • Искуство у пословима који траже преузимање одговорности
 • Систематичност, способност за прикупљање информација и развој базе података о купцима
 • Пожељно познавање вртића и школа као тржишта
 • Возачка дозвола Б категорије

Особине које треба да има директан продавац су сличне:

 • Добре комуникационе вештине
 • Искуство у продаји
 • Спремност на стални рад на терену
 • Да продају доживљава као изазов
 • Пожељно познавање тржишта школа и вртића
 • Возачка дозвола Б категорије

Од потенцијалних кандидата се очекује да пошаљу своју професионалну биографију и мотивационо писмо у коме ће објаснити зашто желе да раде на одређеној позицији и да постану део тима Креативног центра. 

Пријаве примамо до 10.06.2013. 

Адреса за слање: ivana@kreativnicentar.rs

13. мај 2013.

Мај: 13 ће бити твој срећан број

Oвог месеца књигу на поклон добили су Драгиња Шипка из Новог Кнежевца, Борис Обрадовић из Ариља, Божана Јевтић из Новог Сада, Сандра Савић из Сремчице, Срђан Косић из Земуна, Александра Милановић из Борче, Андреј Маликовић из Београда, Ђуричић Јелена из Мајура, Марина Токин из Новог Сада, Ивана Мандић из Новог Сада, Леа Маликовић из Београда, Борислава Бркић из Новог Сада, Оливера Дицков из Аде и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, PR менаџер Креативног центра.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express