Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

02. март 2012.

Претплата на нове књиге из едиције Цица кројачица

До 2. априла путем нашег сајта можете у претплати да купите нова издања из едиције Цица кројачица. Изаберите два од четири понуђена наслова и остварићете попуст од 30%, а на поклон ћете добити торбу.

Ова понуда важи искључиво за купце који плаћају кредитним картицама. Књиге ће бити испоручене поштом пре него што оне стигну у књижаре.

12. децембар 2011.

Испорука наших књига у све земље света

Од данас на нашем сајту www.kcknjizara.rs можете куповати издања Креативног центра и ако живите у иностранству, а књиге можемо да испоручимо у све земље света! Испорука се врши путем међународне експрес поште по врло приступачним ценама! За више информација посетите страницу http://www.kcknjizara.rs/pomoc.

Ако имате неког у иностранству, можда ће му ова новост бити корисна. Обрадујте своју родбину и пријатеље!

25. новембар 2011.

Креативни центар на сајму у Нишу

Креативни центар наступиће на 48. нишком сајму књига и графике, који се одржава од 28. новембра до 5. децембра 2011. године у Спортској хали Чаир.

Поред редовног сајамског попуста од 20% на сва издања, љубитељи књига Креативног центра моћи ће да купе поједине наслове и с попустом до 50%.

24. новембар 2011.

Честитка по жељи уз наручене књиге

Честитка по жељи уз наручене књиге

Од данас постоји нова погодност на нашој интернет страници www.kcknjizara.rs - пратећа честитка. Наиме, сада имате могућност да - искључиво као додатак пакету с нарученим књигама - пошаљете и честитку с текстом по вашој жељи.

Ако драгим особама шаљете наша издања на другу адресу и желите да их поздравите, или намеравате да пригодна честитка буде приложена уз књиге намењене вашим малишанима, а које сте наручили на своју кућну адресу - радо ћемо на честитке одштампати ваш текст, који ћете укуцати током наручивања. Напомињемо да пратеће честитке није могуће слати одвојено од наручених књига, нити ће оне бити у слободној продаји.

11. новембар 2011.

Донације Креативног центра

Удружење оболелих од лимфома ЛИПА започело је акцију прикупљања књига, које ће се прво понудити референтним клиничким центрима у Београду и Нишу. Циљ је да се од прикупљених књига оформе болничке библиотеке и да се на тај начин пацијентима боравак у болници учини што подношљивијим. Креативни центар поклонио је десет књига овом удружењу.

Дневни лист "Политика" и Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) покренули су акцију за опремање привремене родитељске куће у Београду, која ће бити смештена у два стана на Сењаку. Општина Савски венац дала је ове станове на привремено коришћење НУРДОР-у за отварање родитељске куће за малишане оболеле од рака, који из унутрашњости долазе у главни град на лечење. Креативни центар поклонио је двадесетак књига НУРДОР-у како би се формирала библиотека при овој родитељској кући.

02. новембар 2011.

Креативни центар ће наградити илустрацију за децу на 46. Златном перу

Креативни центар први пут ће доделити једну од награда на 46. Златном перу Београда, манифестацији која почиње 3. новембра. Креативни центар доделиће награду за необјављену илустрацију за децу, а награђени илустратор добиће у току следећe годинe позив да илуструје једну књигу Креативног центра.

Награда је додељена Јелени Ристић из Новог Сада.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close