Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. март 2012.

Креативни центар у Болоњи

Креативни центар учествоваће једанаести пут на 49. међународном сајму књига за децу у Болоњи, који се ове године одржава од 19. до 22. марта.

На овом највећем и најважнијем сајму књига за децу концентрисана је целокупна светска издавачка продукција. Болоњски сајам окупља издаваче књига, ауторе, илустраторе, књижевне агенте, телевизијске и филмске продуценте, дистрибутере, штампаре, књижаре и библиотекаре.

Креативни центар једина је издавачка кућа из Србије која самостално наступа на овом великом сајму и већ годинама прати све што се на њему догађа. Креативни центар има сопствени штанд који ће, као и ранијих година, представљати место за размењивање искустава и утисака с многобројним издавачима, као и за приказивање новина у сопственој продукцији. Велики број страних издавача показао је интересовање за издања Креативног центра, што је још један разлог за његово поновно учешће на Сајму књига у Болоњи. Досад је преко 60 наших издања преведено на многе језике и објављено у више од тридесет земаља широм света, где су наишла на одличан пријем код читалаца.

У последњих неколико година у први план избија и наслов "Књига за сваку девојчицу" Виолете Бабић, за коју су права продата у тринаест  земаља (Вијетнам, Колумбија,Тајланд, Русија...). Књига је доживела велики успех у Чешкој, Словачкој и Литванији, а у Словенији је у продаји треће издање. У тим земљама први тираж продат је за мање од три месеца.

02. март 2012.

Претплата на нове књиге из едиције Цица кројачица

До 2. априла путем нашег сајта можете у претплати да купите нова издања из едиције Цица кројачица. Изаберите два од четири понуђена наслова и остварићете попуст од 30%, а на поклон ћете добити торбу.

Ова понуда важи искључиво за купце који плаћају кредитним картицама. Књиге ће бити испоручене поштом пре него што оне стигну у књижаре.

12. децембар 2011.

Испорука наших књига у све земље света

Од данас на нашем сајту www.kcknjizara.rs можете куповати издања Креативног центра и ако живите у иностранству, а књиге можемо да испоручимо у све земље света! Испорука се врши путем међународне експрес поште по врло приступачним ценама! За више информација посетите страницу http://www.kcknjizara.rs/pomoc.

Ако имате неког у иностранству, можда ће му ова новост бити корисна. Обрадујте своју родбину и пријатеље!

25. новембар 2011.

Креативни центар на сајму у Нишу

Креативни центар наступиће на 48. нишком сајму књига и графике, који се одржава од 28. новембра до 5. децембра 2011. године у Спортској хали Чаир.

Поред редовног сајамског попуста од 20% на сва издања, љубитељи књига Креативног центра моћи ће да купе поједине наслове и с попустом до 50%.

24. новембар 2011.

Честитка по жељи уз наручене књиге

Честитка по жељи уз наручене књиге

Од данас постоји нова погодност на нашој интернет страници www.kcknjizara.rs - пратећа честитка. Наиме, сада имате могућност да - искључиво као додатак пакету с нарученим књигама - пошаљете и честитку с текстом по вашој жељи.

Ако драгим особама шаљете наша издања на другу адресу и желите да их поздравите, или намеравате да пригодна честитка буде приложена уз књиге намењене вашим малишанима, а које сте наручили на своју кућну адресу - радо ћемо на честитке одштампати ваш текст, који ћете укуцати током наручивања. Напомињемо да пратеће честитке није могуће слати одвојено од наручених књига, нити ће оне бити у слободној продаји.

11. новембар 2011.

Донације Креативног центра

Удружење оболелих од лимфома ЛИПА започело је акцију прикупљања књига, које ће се прво понудити референтним клиничким центрима у Београду и Нишу. Циљ је да се од прикупљених књига оформе болничке библиотеке и да се на тај начин пацијентима боравак у болници учини што подношљивијим. Креативни центар поклонио је десет књига овом удружењу.

Дневни лист "Политика" и Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) покренули су акцију за опремање привремене родитељске куће у Београду, која ће бити смештена у два стана на Сењаку. Општина Савски венац дала је ове станове на привремено коришћење НУРДОР-у за отварање родитељске куће за малишане оболеле од рака, који из унутрашњости долазе у главни град на лечење. Креативни центар поклонио је двадесетак књига НУРДОР-у како би се формирала библиотека при овој родитељској кући.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
МАРТ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ПРЕДАХНЕШ

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close