Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

14. јун 2011.

"Секс за почетнике" на Брајевом писму

У понедељак, 13. јуна 2011. године, у Хрватској књижници за слепе у Загребу представљена је књига "Секс за почетнике" Јасминке Петровић на Брајевој азбуци, као и аудио-издање тог приручника. Промоцију су организовали Хрватска удруга тифлопедагога (председница удружења је Гордана Шестић) и Хрватска књижница за слепе (директорка Сања Фрајтаг), а присуствовали су јој и представници Креативног центра, као и ауторка Јасминка Петровић. Том приликом представљена је и брошура "Имаш право знати" Сање Цесар, Наташе Бијелић и Амира Хоџића. Та два издања прве су књиге за тинејџере на тему сексуалности објављене на Брајевој азбуци. Осим штампане, постоји и верзија ових издања на аудио CD-у.

Издавачке куће Креативни центар из Београда и Просвјета из Загреба помогле су објављивање књиге "Секс за почетнике" за слепа и слабовида лица. По завршетку промоције представницима Креативног центра дато је пет примерака књиге "Секс за почетнике" на Брајевој азбуци, као и пет аудио-издања тог приручника и брошуре "Имаш право знати", које ће они однети на поклон Специјалној школи за слепу децу и омладину "Вељко Рамадановић" у Земуну.

02. јун 2011.

Уџбеници Креативног центра у пројекту бесплатних уџбеника

Сви заинтересовани могу да погледају детаљне информације о уџбеницима Креативног центра за 1, 2. и 3. разред за обавезне предмете у пројекту бесплатних уџбеника овде.

Такође, учитеље подсећамо и на уџбенике и приручнике који ће им помоћи у извођењу наставе изборних предмета. Више детаља о томе овде.

09. мај 2011.

Семинар Европске групе издавача уџбеника

У организацији издавачке куће Креативни центар 12. и 13. маја 2011. године у хотелу "Праг" у Београду одржаће се семинар Европске групе издавача уџбеника (EEPG) на којем ће се разговарати о томе које су то маркетиншки материјали и стратегије за вртиће и предшколске установе, како промовисати нови уџбеник на високо конкурентном тржишту, као и о томе који је значај друштвених мрежа на интернету као маркетиншког алата у свету издаваштва уџбеника.

На семинару ће учествовати петнаестак представника издавачких кућа из десет земаља (Данска, Бугарска, Велика Британија, Летонија, Естонија, Шпанија, Русија, Хрватска, Словенија, као и представници издавачке куће Креативни центар из Београда).

Европска група издавача уџбеника формирана је 1991. године, када је обухватала дванаест издавачких кућа из дванаест европских земаља. Данас окупља по једног члана из двадесет једне европске земље, а све те издавачке куће специјализоване су за издавање уџбеника, образовне литературе за наставнике, додатне школске литературе и других образовних материјала.

Задатак EEPG јесте да омогући размену искустава међу европским издавачима уџбеника, да истражује и пружа информације о развоју образовања широм Европе, као и да подстакне сарадњу међу запосленима у водећим европским издавачким кућама уџбеника.

Креативни центар постао је члан Европске групе издавача уџбеника крајем 2005. године, што је својеврсно признање за резултате постигнуте у продукцији уџбеника током последњих неколико година.

29. април 2011.

Креативни центар на новобеоградском сајму књига

Од 3. до 8. маја 2011. године у Хали спортова на Новом Београду одржава се Трећи новобеоградски сајам књига, стрипа и антикварне књиге. Посетиоци ће бити у прилици да искористе сајамски попуст од 20%. У четвртак, 5. маја 2011. године, у 12 часова, Виолета Бабић дружиће се са читаоцима и потписиваће своје књиге на штанду Креативног центра.

25. март 2011.

Креативни центар на сајму у Болоњи

Креативни центар на сајму у Болоњи

Креативни центар излагаће десети пут на 48. међународном сајму књига за децу у Болоњи, који се ове године одржава од 28. до 31. марта.

Међународни сајам књига за децу у Болоњи највећи је и најважнији сајам књига за децу на којем је концентрисано све што се тиче нове издавачке продукције. На прошлогодишњем сајму учествовало је више од 1300 излагача из 67 земаља.

До сада су издања Креативног центра преведена на више језика и објављена у више од тридесет земаља.

22. март 2011.

Онлајн куповина на нашем сајту

Преко нашег сајта www.kcknjizara.rs одсад можете куповати и путем платних картица Visa, MasterCard и Maestro. Ово важи само за динарска средства, а испорука се врши искључиво на територији Србије.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express