Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

22. јануар 2018.

ЈАНУАР: 13 je твој срећан број!


И у новој 2018. години награђујемо наше купце - припремили смо по 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs, као и за оне из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.
Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра":

Љиљана Јурчак из Суботице

Владимир Перович из Београда

Бојана Ћировић из БеоградаЈ

елена Шкундрић Бабић из Новог Сада

Марија Вуковић из Београда

Јелена Зрнић из Беле Цркве

Дејана Лазић из Бачког Јарка

Наташа Андрејић из Деспотовца

Зорица Нововић из Београда

Србијана Черперковић из Рашке

Доротеја Добросављевић из Београда

Бојан Вучић из Сомбора

Стојанка Мандић из Француске
Јануарске добитнике извукао је Никола Марковић, директор продаје у „Креативном центру"
Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона!
Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра":
Ива Милованновић

Милорад Веселиновић

Лена Миловановић

Мирјана Јанић

Софија Перић

Глигор Милићевић

Нина Вуковић

Андреј Митић

Борис Милошевић

Виктор Ђорђевић

Дубравка Вулић

Страхиња Лучић

Милена Вукић


Јануарске добитнике извукла је Стана Стојић из Клуба књижаре „Креативни центар".Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и  у фебруару један од 13 поклона!    

27. децембар 2017.

13 је твој срећан број - годишње извлачење

Као и сваке године, извукли смо и годишње добитнике - сви они који су током 2017. године куповали преко нашег сајта и у књижари, а нису извучени у неком од месечних извлачења учествовали су у годишњем конкурсу!
Честитамо свим добитницима - купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs, као и у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду и учествујте у нашој наградној игри и у 2018. години!

Главна уредница „Креативног центра" Славица Марковић извукла је тринаесторо добитника, који су током ове године наручили неку од књига са нашег сајта. Књиге су добили: Тијана Добричић из Младеновца, Дарина Дошо Стано из Ковачице, Ана Поповић из Београда, Маријана Мајсторовић из Краљева, Марија Мажибрада из Београда, Ивана Перић из Београда, Марија Бурсаћ из Београда, Тијана Димитриески из Батајнице, Александра Томић из Београда, Марија Папић Ђурић из Зрењанина, Владимир Димитријевић из Београда, Биљана Бројчин из Новог Сада, Марија Јовановић из Београда.
Ивана Сретеновић из Клуба књижаре „Креативни центар" извукла је тринаесторо годишњих добитника који су током ове године куповали у нашој књижари. 
Књиге су добили:Оливера Боровчанин Ковачевић, Марија Бановић, Никола Јованов, Миа Павловић, Михаило Павловић, Ивана Живковић, Ивана Ивановић, Весна Шобајић, Тамара Поповић, Дуња Јешић, Матија Босњак, Милица Танасијевић, Магдалена Палибрк.

Честитамо добитницима!   

14. децембар 2017.

ДЕЦЕМБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта:

Стојанка Живковић из Ваљева

Сузана Абдулић из Јасикова

Ивана Мишић из Кладова

Оливера Бојовић из Младеновца

Јасна Дреновац из Београда

Јелена Шиц из Старчева

Тамара Рајшић из Новог Сада

Милица Николић из Београда

Јелена Симић из Зрењанина

Миона Петровић из Ниша

Катарина Машић из Београда

Драгица Марковић из Младеновца

Катерина Секарић - Трегуберов из Београда

Децембарске добитнике извукла је Мирјана Делић, лектор у „Креативном центру". Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs  и очекујте и у јануару један од 13 поклона!

 

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра":

Јована Раденковић

Лара Маринковић

Милош Калаба

Данило Сикимић

Андрија Миливојевић

Марија Митровић

Јелена Латиновић

Јасна Веиновић

Мирна Џокић

Никола Цветковић

Катарина Марковић

Марија Ћорлука Мијовић

Дубравка Вулић

Децембарске добитнике извукла је Сања Кнежевић из Клуба књижаре „Креативни центар".

Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и  у јануару један од 13 поклона!

14. новембар 2017.

НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта:  Јована Лукић из Железника, Тања Мајер из Шида, Тамара Јаковљевић из Бајине Баште, Ана Симовић из Краљева, Драгана Митић Беара из Нове Пазове, Татјана Голубовић из Новог Сада, Милица Стајковац из Београда, Сандра Орлић из Новог Сада, Јарослав Дворњацки из Београда, Марија Малинковић из Лазаревца, Јелена Миладиновић из Крушевца, Ана Хрбуд Сегењ из Београда, Јасмина Лестарић из Обреновца.

Новембарске добитнике извукла је Милица Симић, сарадница у уџбеничком одељењу „Креативног центра". Купујте и даље преко нашег сајта www.кцкњизара.рс и очекујте и у децембру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Петар Ибрајтер, Ивана Лукић, Никола Вукић, Луција Ђуровић, Јаков Марјановић, Биљана Павлица, Драгица Нешић, Дуња Пешић, Бранислав Милошевић, Иво Слијепчевић, Ленка Симовић, Бојана Шарчевић i Вуковић Растко.

Новембарске добитнике извукао је Никола Марковић, шеф продаје у „Креативном центру". Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у децембру један од 13 поклона!

30. октобар 2017.

ОКТОБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Александар Тошић из Крагујевца, Љиљана Пау из Торака, Марко Бојовић из Чикага, Оља Шпегар из Београда, Жарка Свирчев из Бечеја, Јасмина Перковић из Панчева, Душанка Милић из Сремских Карловаца, Милан Радивојевић из Београда, Кристина Миланко из Суботице, Драган Јовановић из Инђије, Оливера Аврамовић из Сјенице, Љубица Отовић из Београда и Александар Брдарић из Врчина.Октобарске добитнике извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра". Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у новембру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Јелена Балањи, Ђорђе Маровић, Ивана Јанковић, Петра Петровић, Албертина Јанаћковић, Марија Црнчић, Милица Лајбеншпергер, Тамара Николић, Нада Вељковић, Ивана Јанковић, Магдалена Радовић, Душан Ђорђевић и Лука Николић. Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у новембру један од 13 поклона!    

14. септембар 2017.

СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта:

Ненад Голубовић из Пријепоља, Милица Станковић из Београда, Милица Јанковић из Врдника, Барбара Миљковић, Весна Радивојевић из Батајнице, Игор Степанов из Куле, Слободан Савић из Косјерића, Ксенија Радосављевић из Бајине Баште, Мирјана Ранковић из Рашке, Живка Лазић из Врања, Јелена Вељковић Мекић из Пирота, Мирела Гизешан из Барице, Марија Каличанин из Сјенице
Августовске добитнике извукла је Душанка Лазаревић, шеф рачуноводства у „Креативном центру".
Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у октобру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра":

Уна Јеленић,  Василије Максимовић, Никола Миловић, Милица Бојичић, Милена Попадић, Илија Николић, Милица Стевановић, Сандра Родић, Дарко Радиновић, Наташа Миловановић, Стела Маркуш, Вања Ђорђевић, Ленка Тасић.

Септембарске добитнике извукла је Стана из Клуба књижаре „Креативни центар".
Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у октобру   један од 13 поклона!

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express