Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

14. новембар 2017.

НОВЕМБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта:  Јована Лукић из Железника, Тања Мајер из Шида, Тамара Јаковљевић из Бајине Баште, Ана Симовић из Краљева, Драгана Митић Беара из Нове Пазове, Татјана Голубовић из Новог Сада, Милица Стајковац из Београда, Сандра Орлић из Новог Сада, Јарослав Дворњацки из Београда, Марија Малинковић из Лазаревца, Јелена Миладиновић из Крушевца, Ана Хрбуд Сегењ из Београда, Јасмина Лестарић из Обреновца.

Новембарске добитнике извукла је Милица Симић, сарадница у уџбеничком одељењу „Креативног центра". Купујте и даље преко нашег сајта www.кцкњизара.рс и очекујте и у децембру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Петар Ибрајтер, Ивана Лукић, Никола Вукић, Луција Ђуровић, Јаков Марјановић, Биљана Павлица, Драгица Нешић, Дуња Пешић, Бранислав Милошевић, Иво Слијепчевић, Ленка Симовић, Бојана Шарчевић i Вуковић Растко.

Новембарске добитнике извукао је Никола Марковић, шеф продаје у „Креативном центру". Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у децембру један од 13 поклона!

30. октобар 2017.

ОКТОБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Александар Тошић из Крагујевца, Љиљана Пау из Торака, Марко Бојовић из Чикага, Оља Шпегар из Београда, Жарка Свирчев из Бечеја, Јасмина Перковић из Панчева, Душанка Милић из Сремских Карловаца, Милан Радивојевић из Београда, Кристина Миланко из Суботице, Драган Јовановић из Инђије, Оливера Аврамовић из Сјенице, Љубица Отовић из Београда и Александар Брдарић из Врчина.Октобарске добитнике извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра". Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у новембру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Јелена Балањи, Ђорђе Маровић, Ивана Јанковић, Петра Петровић, Албертина Јанаћковић, Марија Црнчић, Милица Лајбеншпергер, Тамара Николић, Нада Вељковић, Ивана Јанковић, Магдалена Радовић, Душан Ђорђевић и Лука Николић. Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у новембру један од 13 поклона!    

14. септембар 2017.

СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта:

Ненад Голубовић из Пријепоља, Милица Станковић из Београда, Милица Јанковић из Врдника, Барбара Миљковић, Весна Радивојевић из Батајнице, Игор Степанов из Куле, Слободан Савић из Косјерића, Ксенија Радосављевић из Бајине Баште, Мирјана Ранковић из Рашке, Живка Лазић из Врања, Јелена Вељковић Мекић из Пирота, Мирела Гизешан из Барице, Марија Каличанин из Сјенице
Августовске добитнике извукла је Душанка Лазаревић, шеф рачуноводства у „Креативном центру".
Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у октобру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра":

Уна Јеленић,  Василије Максимовић, Никола Миловић, Милица Бојичић, Милена Попадић, Илија Николић, Милица Стевановић, Сандра Родић, Дарко Радиновић, Наташа Миловановић, Стела Маркуш, Вања Ђорђевић, Ленка Тасић.

Септембарске добитнике извукла је Стана из Клуба књижаре „Креативни центар".
Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у октобру   један од 13 поклона!

14. август 2017.

АВГУСТ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Јелена Антић из Руме, Марија Јанковић из Велике Грабовице, Јелена Динић из Београда, Драгана Лукић Бошњак из Кањиже, Бојана Миленковић са Новог Београда, Сенка Вуковић из Банатског Карловца, Јелена Брзај из Смедарева,Биљана Стојићевић Гајић из Београда, Кристина Вуковић са Новог Београда, Биљана Симоновић из Панчева, Јелена Веселинов из Новог Сада, Милена Бојовић са Новог Београда, Соња Пејић из Београда.

Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Мирјана Мојсиловић, Татјана Николић, Маша Младеновић, Наташа Стевановић, Александар Гајицки, Сања Билбија Николић, Весна Бајић Стојиљковић, Јелена Ковачевић, Јелена Весић, Миланка Димитријевић, Маја Красин Матић, Петра Вуковић, Нина Ожанић.

Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у септембру  један од 13 поклона!

28. јул 2017.

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ИСПОРУКУ КЊИГА

Испоруку књига које су наручене преко нашег сајта, „Креативни центар" у Србији обавља искључиво преко службе CITY EXPRESS, по принципима брзе курирске испоруке.

Уобичајени рок за испоруку је до три радна дана.

 У наредна два месеца очекује се значајно повећање броја уџбеничких наруџбина, па смо одлучили да привремено продужимо рок за испоруку на четири радна дана од дана обраде поруџбине како бисмо имали довољно времена да пажљиво и без грешака, које се могу десити у брзини, све наруџбине отпремимо на време.

14. јул 2017.

ЈУЛ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца награђујемо наше купце - 13 књига за најсрећније купце са сајта www.kcknjizara.rs и из Клуба књижаре "Креативни центар" у Београду.

Овог месеца књигу на поклон добили су и читаоци који су куповали преко нашег сајта: Љиљана Мандић из Београда, Бабовић Мирјана из Београда, Славка Гутеша из Бача,Сања Костић из Врања, Слађан Милетић из Бора,Владимир Костић из Врања, Марија Микић из Ниша, Јелена Иваз из Бољевца, Сузана Михајлович из Београда,Бранка Мостарац из Београда, Ивана Станковић из Пирота, Тијана Пешић из Лесковца, Ксенија Јокић из Београда

Јулске добитнике извукла је наша сарадница Весела Антонова, менаџерка за страна права агенције Quarto Foreign Rights, која је посетила „Креативни центар". Купујте и даље преко нашег сајта www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона!

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Горан Драгаш, Емилија Јовановић, Дарко Стефановић, Дубравка Петровић, Јелена Латинкић, Петра Миљковић, Андрија Миливојевић, Милица Савиншек, Биљана Теодосић Мирковић, Гордана Бига, Кристина Ђокић, Марко Бацановић, Лазар Маринковић

Јулске добитнике извукла је Исидора Јузбашић из Клуба књижаре Креативни центар". Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у августу један од 13 поклона!   

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close