Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

01. јул 2010.

Поклони за децу из нехигијенских насеља

Центар за интеграцију младих је први пут ове године покренуо програм уписа деце из нехигијенских насеља у припремно предшколски програм. Четрнаесторо малишана похађало је овај програм у два обданишта на територији општине Звездара ("Сунчица" и "Маштарије").

Завршна приредба за све будуће прваке одржана је 29. јуна у обданишту "Маштарије", а малишанима су уручене дипломе о успешно завршеном програму и поклони које је, између осталих, обезбедио и Креативни центар.

25. јун 2010.

Лист "Време" о "Сексу за почетнике"

Магазин "Време" објавио је чланак о књизи "Секс за почетнике". Прочитајте га.

15. јун 2010.

Дечји сајам "Деца су украс света"

Издавачка кућа Креативни центар учествоваће на предстојећој дечјој манифестацији под називом "Деца су украс света", која ће се одржати 26. и 27. јуна у Спортском центру Олимп, у организацији маркетиншке агенције New Look и општине Звездара. Дечји сајам отвара се у суботу у 10 часова, док је затварање предвиђено за недељу, 26. јуна, у 20 часова.

Циљ манифестације је да се на једном месту окупе домаћи и страни брендови чији су производи и делатности намењени деци и родитељима. Том приликом Креативни центар ће се представити промоцијама и продајом својих издања.

15. јун 2010.

Поклон ученицима Средње занатске школе

У сарадњи са Друштвом за помоћ ментално недовољно развијеним особама из Раковице и господином Богољубом Радовановићем, председником Друштва, Креативни центар је поклонио књиге најбољим ученицима Средње занатске школе у Београду.

14. јун 2010.

Наступ Креативног центра на фестивалу "Најбоље за моје дете" у Кошутњаку

Наступ Креативног центра на фестивалу "Најбоље за моје дете" у Кошутњаку

Издавачка кућа Креативни центар учествовала је на фестивалу "Најбоље за моје дете", одржаном на Кошутњаку у суботу и недељу, 12. и 13. јуна 2010. године. Излагачи су били предшколске установе београдских општина, као и бројна предузећа која се баве децом и њиховим потребама.

Уредница Слађана Илић представила је издања Креативног центра намењена малишанима и поделила пригодне поклоне.

Смарт медиа и Радио С доделили су Креативном центру награду за најпаметнији штанд и захвалницу за успешну сарадњу и допринос реализацији фестивала.

10. јун 2010.

Десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике"

Десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике"

У среду 9. јуна, у београдском Културном центру "Град" уприличена је прослава поводом десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике" Јасминке Петровић и Добросава Боба Живковића. У присуству великог броја званица из света уметности и културе, као и великог броја пријатеља издавачке куће Креативни центар говoрило се о тешкоћама које су пратиле стварање и објављивање књиге, утисцима читалаца различитих генерација, препричавале су се анегдоте и коментари о књизи, а било је речи и о значају који је књига има за разбијање табуа у вези са сексом и разговором о њему.

Поред аутора, о "Сексу за почетнике" говорили су психолози Ирена Лободок-Штулић и Жарко Требјешанин, мултимедијални уметник Драгољуб Мићко Љубичић, редитељка истоимене представе из Сарајева Јасна Диклић, глумица београдске поставке представе Цвијета Месић, писци за децу Урош Петровић, Игор Коларов и Бранко Стевановић и многи други.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express