Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

28. мај 2010.

Креативни центар на фестивалима и скуповима

Удружење васпитача Београда, у сарадњи с Министарством просвете и предшколским установама Београда, одржаће VII стручни скуп под називом "Истраживачки дани васпитача" 4. и 5. јуна 2010. године у просторијама Предшколске установе "11. април" на Новом Београду. Креативни центар учествоваће на стручном скупу и организовати продајну изложбу књига и приручника.

Креативни центар учествоваће на другом по реду фестивалу "Најбоље за моје дете", који ће се одржати 12. и 13. јуна 2010. године у Кошутњаку, у Београду. На фестивалу ће учествовати вртићи, дечје играонице, школе страних језика, предшколске и школске установе, ликовне и креативне радионице. Креативни центар ће представити и продавати своја издања, али и награђивати најмлађе посетиоце својим књигама.

Основна школа "Бошко Буха" из Београда организује и ове године "Квиз без граница", намењен деци са сметњама у развоју. Квиз ће се одржати на платоу испред Природњачког музеја на Калемегдану 8. јуна 2010. године, а Креативни центар ће својим издањима обогатити фонд награда победницима квиза.

28. мај 2010.

Захвалница Kреативном центру

Захвалница Kреативном центру

Издавачка кућа Креативни центар добила је захвалницу Градске народне библиотеке "Жарко Зрењанин" из Зрењанина за подршку реализацији "Песничке штафете 2010".

Ова манифестација, једна од највећих посвећених дечјем песничком стваралаштву у нашој земљи, одржавала се у периоду од 12. до 23. априла 2010. године у основним школама у Зрењанину и још неколико војвођанских општина, а под покровитељством зрењанинске Градске народне библиотеке. Пратило ју је десет хиљада основаца, док је више од две хиљаде представило своје песничке радове.

Наша издавачка кућа је том приликом поклонила своја издања учесницима фестивала и надамо се да ће она представљати лепу инспирацију за њихове будуће литерарне успехе.

20. мај 2010.

Дејан Алексић у Жаркову

Дејан Алексић у Жаркову

Прошле недеље, од 12. до 14. маја, организована је продајна изложба књига Креативног центра у Основној школи "Ђорђе Крстић" у Жаркову. За време трајања изложбе основци су се дружили с Дејаном Алексићем, аутором књига "Музика тражи уши", "Нежна песма о нежном ветру Дувољубу", "Петар и пертле" и "Прича о доброј метли".

20. мај 2010.

Гостовања Креативног центра у последњој недељи маја

У ОШ "Јајинци" у суботу 29. маја одржаће се изложба кућних љубимаца. У оквиру ове манифестације биће представљени најбољи литерарни и ликовни радови ученика школе, а затим ће бити одржана изложба паса и кућних љубимаца. Креативни центар организоваће продајну изложбу књига и наградити најбоље ученике књигом "Његово величанство кућни љубимац".

У оквиру манифестације Дани ћирилице у ОШ "Бора Радић" у Баваништу 22. маја одржаће се изложба Креативног центра. Том приликом биће представљено више од двеста наших издања.

12. мај 2010.

Трибина о алкохолизму

Трибина о алкохолизму

Дејан Беговић, специјалиста за социотерапију и социјалну рехабилитацију и извршни директор издавачке куће Креативни центар, био је гост трибине посвећене алкохолизму одржане 11. маја у Ужицу.

Том приликом представљен је терапијски приручник "Алкохолизам - од прве до последње чаше", који је Беговић написао заједно са неуропсихијатром др Зораном Станковићем. Приручник даје савремена научна сазнања из области алкохологије исказана на разумљив, занимљив и високостручан начин.

Трибини су присуствовали лекари, ученици медицинске школе и представници локалних медија.

10. мај 2010.

Изложба књига и спонзорство

У другој половини априла у ОШ "Јован Стерија Поповић" у Новом Београду била је одржана продајна изложба књига Креативног центра. Такође, Креативни центар је спонзор Фестивала поезије "Изданци", који се организује у овој школи, пошто сви награђени песници добијају по књигу наше издавачке куће.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express