Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

25. јун 2010.

Лист "Време" о "Сексу за почетнике"

Магазин "Време" објавио је чланак о књизи "Секс за почетнике". Прочитајте га.

15. јун 2010.

Дечји сајам "Деца су украс света"

Издавачка кућа Креативни центар учествоваће на предстојећој дечјој манифестацији под називом "Деца су украс света", која ће се одржати 26. и 27. јуна у Спортском центру Олимп, у организацији маркетиншке агенције New Look и општине Звездара. Дечји сајам отвара се у суботу у 10 часова, док је затварање предвиђено за недељу, 26. јуна, у 20 часова.

Циљ манифестације је да се на једном месту окупе домаћи и страни брендови чији су производи и делатности намењени деци и родитељима. Том приликом Креативни центар ће се представити промоцијама и продајом својих издања.

15. јун 2010.

Поклон ученицима Средње занатске школе

У сарадњи са Друштвом за помоћ ментално недовољно развијеним особама из Раковице и господином Богољубом Радовановићем, председником Друштва, Креативни центар је поклонио књиге најбољим ученицима Средње занатске школе у Београду.

14. јун 2010.

Наступ Креативног центра на фестивалу "Најбоље за моје дете" у Кошутњаку

Наступ Креативног центра на фестивалу "Најбоље за моје дете" у Кошутњаку

Издавачка кућа Креативни центар учествовала је на фестивалу "Најбоље за моје дете", одржаном на Кошутњаку у суботу и недељу, 12. и 13. јуна 2010. године. Излагачи су били предшколске установе београдских општина, као и бројна предузећа која се баве децом и њиховим потребама.

Уредница Слађана Илић представила је издања Креативног центра намењена малишанима и поделила пригодне поклоне.

Смарт медиа и Радио С доделили су Креативном центру награду за најпаметнији штанд и захвалницу за успешну сарадњу и допринос реализацији фестивала.

10. јун 2010.

Десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике"

Десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике"

У среду 9. јуна, у београдском Културном центру "Град" уприличена је прослава поводом десет година од објављивања књиге "Секс за почетнике" Јасминке Петровић и Добросава Боба Живковића. У присуству великог броја званица из света уметности и културе, као и великог броја пријатеља издавачке куће Креативни центар говoрило се о тешкоћама које су пратиле стварање и објављивање књиге, утисцима читалаца различитих генерација, препричавале су се анегдоте и коментари о књизи, а било је речи и о значају који је књига има за разбијање табуа у вези са сексом и разговором о њему.

Поред аутора, о "Сексу за почетнике" говорили су психолози Ирена Лободок-Штулић и Жарко Требјешанин, мултимедијални уметник Драгољуб Мићко Љубичић, редитељка истоимене представе из Сарајева Јасна Диклић, глумица београдске поставке представе Цвијета Месић, писци за децу Урош Петровић, Игор Коларов и Бранко Стевановић и многи други.

28. мај 2010.

Креативни центар на фестивалима и скуповима

Удружење васпитача Београда, у сарадњи с Министарством просвете и предшколским установама Београда, одржаће VII стручни скуп под називом "Истраживачки дани васпитача" 4. и 5. јуна 2010. године у просторијама Предшколске установе "11. април" на Новом Београду. Креативни центар учествоваће на стручном скупу и организовати продајну изложбу књига и приручника.

Креативни центар учествоваће на другом по реду фестивалу "Најбоље за моје дете", који ће се одржати 12. и 13. јуна 2010. године у Кошутњаку, у Београду. На фестивалу ће учествовати вртићи, дечје играонице, школе страних језика, предшколске и школске установе, ликовне и креативне радионице. Креативни центар ће представити и продавати своја издања, али и награђивати најмлађе посетиоце својим књигама.

Основна школа "Бошко Буха" из Београда организује и ове године "Квиз без граница", намењен деци са сметњама у развоју. Квиз ће се одржати на платоу испред Природњачког музеја на Калемегдану 8. јуна 2010. године, а Креативни центар ће својим издањима обогатити фонд награда победницима квиза.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express