Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

20. мај 2010.

Гостовања Креативног центра у последњој недељи маја

У ОШ "Јајинци" у суботу 29. маја одржаће се изложба кућних љубимаца. У оквиру ове манифестације биће представљени најбољи литерарни и ликовни радови ученика школе, а затим ће бити одржана изложба паса и кућних љубимаца. Креативни центар организоваће продајну изложбу књига и наградити најбоље ученике књигом "Његово величанство кућни љубимац".

У оквиру манифестације Дани ћирилице у ОШ "Бора Радић" у Баваништу 22. маја одржаће се изложба Креативног центра. Том приликом биће представљено више од двеста наших издања.

12. мај 2010.

Трибина о алкохолизму

Трибина о алкохолизму

Дејан Беговић, специјалиста за социотерапију и социјалну рехабилитацију и извршни директор издавачке куће Креативни центар, био је гост трибине посвећене алкохолизму одржане 11. маја у Ужицу.

Том приликом представљен је терапијски приручник "Алкохолизам - од прве до последње чаше", који је Беговић написао заједно са неуропсихијатром др Зораном Станковићем. Приручник даје савремена научна сазнања из области алкохологије исказана на разумљив, занимљив и високостручан начин.

Трибини су присуствовали лекари, ученици медицинске школе и представници локалних медија.

10. мај 2010.

Изложба књига и спонзорство

У другој половини априла у ОШ "Јован Стерија Поповић" у Новом Београду била је одржана продајна изложба књига Креативног центра. Такође, Креативни центар је спонзор Фестивала поезије "Изданци", који се организује у овој школи, пошто сви награђени песници добијају по књигу наше издавачке куће.

28. април 2010.

Промоција и продајна изложба књига Креативног центра

Креативни центар и Delta City организоваће од 3. до 9. маја 2010. године продајну изложбу књига и промоције, чији је циљ подстицање младих на читање. Овом позиву радо су се одазвали фронтмен групе Orthodox Celts Аца и Инспектор Блажа. Виолета Бабић, ауторка једне од најчитанијих књига Креативног центра "Књиге за сваку девојчицу", дружиће се са својим читаоцима и представиће "Књигу за сваког дечака", која ће се ускоро појавити. Позивамо све оне које воле књиге и који желе да се друже с нашим познатим личностима да нам се придруже у Delta City-ју.

Уторак, 4. мај
18-19 часова - гостоваће Аца из групе Orthodox Celts, који ће читати књигу "Ово је најстрашнији дан у мом животу" ауторке Јасминке Петровић

Среда, 5. мај
18-19 часова - гостоваће Инспектор Блажа, који ће читати одломке из књиге "Секс за почетнике" ауторке Јасминке Петровић

Петак, 7. мај
17-18 часова - гостоваће Виолета Бабић, ауторка "Књиге за сваку девојчицу", "Бележнице за сваку девојчицу" и "Књиге за сваког дечака"

Програм ће водити уредница Слађана Илић и Душанка Јеленковић, PR менаџер Креативног центра. Креативни центар омогућиће свима да по промотивним ценама набављају његова издања.

27. април 2010.

Донација Креативног центра

Креативни центар је поклонио књиге деци која су на болничком лечењу на Институту за мајку и дете "Др Вукан Чупић" у Новом Београду.

Ову акцију покренули су Градска општина Нови Београд и "Пријатељи деце" Градске општине Нови Београд.

20. април 2010.

Креативни центар у Врњачкој Бањи

Креативни центар у Врњачкој Бањи

Креативни центар је изложбом књига учествовао на XV стручним сусретима "Васпитачи васпитачима", који су одржани у Врњачкој Бањи од 15. до 18. априла у организацији Удружења васпитача Србије.

У склопу ових сусрета, Креативни центар је у 17. априла организовао промоцију књиге "Кругови пријатељства".

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close