Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

31. март 2010.

Специјални поклони за Светски дан дечје књиге

У петак, 2. априла 2010. године, од 12 часова, у књижарама Плато (Академски плато 1 и Кнез Михајлова 48), као и на штанду Креативног центра на Ускршњем сајму књига у Дому синдиката, сваку купљену књигу пратиће пригодан поклон.

Подсећамо вас да се на штанду Креативног центра на Ускршњем сајму књига, који је отворен до 4. априла, можете упознати с најновијим издањима, као и прегледати комплетну продукцију наше издавачке куће - од сликовница и преклапалица намењених најмлађим читаоцима, преко програма за предшколце и основце, до приручника намењених родитељима, васпитачима и учитељима. Искористите прилику да по повољнијим ценама дођете до својих омиљених књига.

31. март 2010.

Црни виц разбија дечји страх

Доносимо текст психолога др Вере Смиљанић о црном хумору и деци и о томе како деца, слушајући и причајући црне вицеве, уживају у савладаном страху. Прочитајте текст.

 

26. март 2010.

Промоција књига Невене Ловричевић

Промоција књига Невене Ловричевић

Креативни центар је недавно у сарадњи са Фармацеутско-физиотерапеутском школом у Београду организовао психолошку радионицу на којој су, осим ауторке Невене Ловричевић, клиничког психолога, учествовали ђаци, наставно особље и представници родитеља. Посебну пажњу изазвала је књига "Клопке за родитеље", која на основу практичних примера показује свима, а посебно родитељима, како се решавају проблеми у васпитавању деце.

Времена је било мало, а питања много. Ова радионица указала је на изузетну важност отворених разговора између генерација, наставника и ученика, а поготову родитеља и деце.

Након промоције Невена Ловричевић потписивала је своје књиге, уз истовремено одржавање промотивно-продајне изложбе, у којој су активно учешће имали ученици школе и библиотекари.

Овом приликом Креативни центар захваљује директорки школе госпођи Даринки Каровић и наставном особљу на несебичној подршци приликом организовања ове и других акција наше куће.

17. март 2010.

Интервју са Недељком Тодоровићем

Прочитајте интервју са Недељком Тодоровићем, аутором "Метеорологије", који преносимо из листа "Илустрована политика".

15. март 2010.

Креативни центар девети пут у Болоњи

Креативни центар излагаће девети пут на 47. међународном сајму књига за децу у Болоњи, који се ове године одржава од 23. до 26. марта.

Међународни сајам књига за децу у Болоњи највећи је и најважнији сајам књига за децу на којем је концентрисано све што се тиче нове издавачке продукције; ту се могу видети награђене књиге и може се разговарати о новим тежњама и правцима у дечјем издаваштву. На прошлогодишњем сајму учествовало је више од 1300 излагача из 67 земаља. Међу излагачима су издавачке куће, књижевни агенти, штампарије, међународне организације, телевизијски и филмски продуценти и многе друге компаније повезане са светом издаваштва.

Креативни центар годинама учествује и прати све што се догађа на том сајму књига. Од свог настанка увек је тежио да буде у току са свим оним што се у свету у вези с издаваштвом за децу дешава, како би то на најбољи начин применио у изради својих књига. Наша издавачка кућа једина је из Србије која наступа на овом великом сајму.

08. март 2010.

Креативни центар поклонио књиге организацијама у Новом Саду и Београду

Креативни центар је недавно поклонио књиге Центру за дечију и адолесцентну психијатрију на Институту за психијатрију у Новом Саду.

Осим тога, Креативни центар је донирао своја издања и Удружењу "Пријатељи деце" општине Чукарица. Те књиге биће додељење награђеним ученицима који ће учествовати у такмичењу рецитатора под називом "Песниче, народа мог" и соло певачима у такмичењу под називом "Мала сирена".

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close