Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

27. април 2010.

Донација Креативног центра

Креативни центар је поклонио књиге деци која су на болничком лечењу на Институту за мајку и дете "Др Вукан Чупић" у Новом Београду.

Ову акцију покренули су Градска општина Нови Београд и "Пријатељи деце" Градске општине Нови Београд.

20. април 2010.

Креативни центар у Врњачкој Бањи

Креативни центар у Врњачкој Бањи

Креативни центар је изложбом књига учествовао на XV стручним сусретима "Васпитачи васпитачима", који су одржани у Врњачкој Бањи од 15. до 18. априла у организацији Удружења васпитача Србије.

У склопу ових сусрета, Креативни центар је у 17. априла организовао промоцију књиге "Кругови пријатељства".

19. април 2010.

Учешће на два сајма у Београду

Издавачка кућа Креативни центар прославиће предстојећи Светски дан књиге (23. април) учешћем на два сајма у Београду.

Други Новобеоградски сајам књига, стрипа и антикварне књиге одржаће се од 22. до 28. априла 2010. у Хали спортова на Новом Београду.

У хали 3 Београдског сајма, од 23. до 25. априла 2010. биће одржан пети Имлек Дечији сајам.

Као и ранијих година наша издавачка кућа имаће своје штандове на оба сајма. На њима ће родитељи и деца моћи да погледају најновија издања Креативног центра намењена различитим узрастима. Љубитељи књига Креативног центра биће у прилици да искористе специјалан сајамски попуст и да по повољнијим ценама дођу до наших издања.

16. април 2010.

Промоција романа "Африка"

Промоција романа "Африка"

У дечјем одељењу Библиотеке града Београда "Чика Јова Змај" 15. Априла у 12 часова одржана је промоција књиге "Африка" канадске списатељице Колин Крејг.

Промоцији су присуствовали и у њој активно учествовали ученици седмог разреда основних школа "Вук Караџић" и "Браћа Барух", уз представнике Канадског савета за културу који је помогао издавање ове књиге. У пријатељској атмосфери, уз дружење, Колин Крејг је говорила о свом роману и ликовима из њега, о Јужној Африци, разлозима због којих је роман наменила деци, али и полемичким питањима попут апартхејда, Комисије за истину и помирење коју је основао Нелсон Мендела.

Списатељица је уживала у дивном амбијенту дечје библиотеке и интеракцији с младим читаоцима.

Погледајте и прилог РТС-а овде.

14. април 2010.

Захвалница Креативном центру

Издавачка кућа Креативни центар добила је захвалницу регионалне смотре - 16. фестивала луткарства основних школа. Овај занимљиви фестивал, који организују Министарство просвете Републике Србије и Удружење војвођанских учитеља, одржавао се током фебруара и марта 2010. године у више градова Војводине и Србије.

Наша издавачка кућа је том приликом поклонила своја издања учесницима фестивала и надамо се да ће она представљати лепу инспирацију за наредне представе школских луткарских група.

14. април 2010.

"Мој атлас лепота света - Larousse" послат претплатницима

Обавештавамо вас да је изашао наш нов наслов "Мој атлас лепота света - Laroussе". Свима који су се претплатили на ово издање послати су примерци књига на наведену адресу. Они који нису на овај начин обезбедили свој примерак атласа могу га потражити у књижарама. Надамо се да ћете уживати у величанственим пределима, изузетним споменицима и занимљивостима у вези са свим оним што је необично, застрашујуће и чудно на нашој планети.

Такође вас подсећамо на то да је у току акција претплате на "Књигу за сваког дечака" ауторке Виолете Бабић. Након бестселера "Књига за сваку девојчицу" и "Бележница за сваку девојчицу" ауторка посвећује пажњу дечацима и младићима, који ће у њеној новој књизи моћи да пронађу многе корисне информације, као и одговоре на питања која немају коме да поставе или се можда стиде да то учине. Претплата траје до 30. априла. Више информација о књизи и акцији можете сазнати на адреси http://www.kcknjizara.rs/akcije.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express