Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

25. децембар 2009.

Креативни центар награђује школе

Креативни центар награђује школе

Поводом двадесет година од објављивања своје прве књиге Креативни центар покренуо је акцију награђивања педесет основних школа широм Србије са којима је остварио успешну сарадњу.

На слици су представник Креативног центра и Весна Мађарев, директорка Основне школе "Ђура Јакшић" из Зрењанина.

17. децембар 2009.

Хуманитарни рад Креативног центра

Издавачка кућа Креативни центар годинама пружа помоћ многим установама и институцијама које брину о деци. Самостално или у сарадњи са другим организацијама, Креативни центар и на овај начин потпомаже процес васпитања и образовања.

У претходне две године Креативни центар донирао је књиге Удружењу "Увек са децом", које је формирано при Дечјем одељењу Института за онкологију и радиологију Србије, Школи за децу оштећеног слуха "Стефан Дечански" у Београду, Центру за заштиту одојчади, деце и омладине у Београду, Делтином Хуманитарни фонду, као и деци из предшколске установе при основној школи "Јанко Јовичевић" у Гораждевцу. Наша издавачка кућа обезбедила је комплете уџбеника за први разред ученицима из нехигијенског насеља Чукаричка падина, поклонила књиге Дому за децу и омладину ометену у развоју из Сремчице, школи за децу с посебним потребама "Радивоје Поповић" из Земуна и многим другим.

16. децембар 2009.

Креативни центар на Новогодишњем сајму књига

Креативни центар учествује на Новогодишњем сајму књига који се одржава од 14. децембра 2009. до 16. јануара 2010. године у холу Дома синдиката у Београду.

На нашем штанду посетиоци ће моћи да се упознају с најновијим издањима, као и да прегледају најтраженија издања наше издавачке куће - од сликовница

и преклапалица намењених најмлађим читаоцима, преко програма за предшколце и основце, до приручника намењених родитељима, васпитачима и учитељима.

Посетиоци сајма моћи ће да искористе попуст од 20% и да по повољнијим ценама дођу до наших издања.

16. децембар 2009.

Награда још једној београдској школи

Награда још једној београдској школи

Поводом двадесет година од објављивања своје прве књиге Креативни центар покренуо је акцију награђивања педесет основних школа широм Србије са којима је остварио успешну сарадњу.

ОШ "Јосиф Панчић" награђена је 11. децембра. На слици су директор школе господин Милан Бајић и представник Креативног центра.

15. децембар 2009.

Креативни центар награђује основне школе

Креативни центар награђује основне школе

Поводом двадесет година од објављивања своје прве књиге Креативни центар покренуо је акцију награђивања педесет основних школа широм Србије са којима остварио успешну сарадњу.

Креативни центар је свакој од тих школа донирао по телевизор, компјутер или DVD плејер.

На слици су директор ОШ "Ђорђе Крстић" господин Мирчета Ракоњац и представник Креативног центра.

06. октобар 2008.

Акција: Креативни центар и у вашој библиотеци

Велики број школа жели да у својим библиотекама организује изложбе књига Креативног центра и сусрете с нашим популарним писцима Јасминком Петровић и Дејаном Алексићем. Наша намера јесте да књиге на најбољи начин приближимо деци и одраслима, а уверили смо се да такве акције наилазе на велики одзив и деце и наставника.

Са задовољством вас обавештавамо да смо од почетка прошле године, када смо отпочели са акцијом промотивних изложби и промоција наших аутора, до завршетка ове школске године посетили преко 100 школа и библиотека широм Србије. Посебно бисмо истакли гостовања наше ауторке Јасминке Петровић у више од десет школа у Шведској, Мађарској, Грчкој и Аустрији. Циљ акције јесте представљање књига (одржавање промотивних изложби) по школама и библиотекама како бисмо на најбољи могући начин приближили књигу деци, али и наставном особљу. Креативни центар је, у знак захвалности, поклонио одређен број књига школама и библиотекама у којима су изложбе одржане. Уз промотивне изложбе, Креативни центар је, у сарадњи са школама, библиотекама и другим институцијама, организовао и промотивне сусрете с нашим популарним ауторима: Јасминком Петровић, Дејаном Алексићем, Виолетом Бабић, Драгољубом Љубичићем Мићком, Невеном Ловринчевић. Приликом тих сусрета деца су показала изузетно велико интересовање како за књиге тако и за активно учествовање у разговорима са ауторима. Уколико и ви желите да се у вашој школи организују такве промоције, позивамо вас да се јавите нашим колегама Драгославу Пауновићу, менаџеру продаје, и Милану Стојиљковићу, представнику продаје, на телефоне: 011 / 3820 483, 3820 464, 2440 659, или на e-mail: akcije@kreativnicentar.rs.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
ЈУН: 30 је твој срећан број
МАЈ: 30 је твој срећан број
АПРИЛ: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express