Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

15. мај 2017.

МАЈ: 13 je твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ива Весовић из Београда, Марија Прерадовић из Оџака, Ивица Николић из Обрежа, Јелена Андрић из Београда, Милица Пошарац из Шимановаца, Јелена Савић из Александровца, Милена Весковић из Београда, Марија Пајић из Будисаве, Светлана Просница из Новог Сада, Татјана Милошевић из Инђије, Ана Дугет из Свилајнца, Ана Цветић из Новог Пазара, Славица Гладовић из Комирића и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Бањанин, комерцијалиста у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Јелена Латинчић, Максим Јовановић, Катарина Јовановић Миланковић, Биљана Вујовић, Јелена Граховац, Добравка Вулић, Симонида Пајковић, Милорад Петровић, Јована Томашевић, Ивана Мариновић, Јелена Станишић, Кристина Кежевић Михајловић, Нера Симоновић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јуну  један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра".

13. април 2017.

АПРИЛ: 13 је твој срећан број

АПРИЛ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су чланови клуба књижаре „Креативног центра": Драгана Јокић, Маша Бараћ, Драгана Игњатовић, Катарина Јовановић Миланковић, Соња Тошковић, Тања Кандић, Јована Томић, Сергеј Митровић, Милица Лајбеншпергер, Ана Бешевић, Драгана Симовић, Весна Ерцег, Наталија Сиљановић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске добитнике извукли су Душан Павлић, ликовни уредник и Александар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје у „Креативном центру".

Овог месеца књигу на поклон добили су и: Валентина Стевановић из Београда, Јана Ђокић из Горњег Матејевца, Јована Марковић из Београда, Александра Којић из Крагујевца, Јелена Малиновић из Врања, Драгана Церовина из Београда, Јасмина Орлић из Новог Сада, Милена Илијић из Ниша, Биљана Апостоловски Перић из Каћа, Светлана Драгин из Бечеја, Дубравка Радановић из Београда, Јелена Јовановић из Ужица, и Дора Керкез из Новог Сада које су купили књиге преко нашег сајта и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор „Креативног центра".

13. март 2017.

МАРТ: 13 је твој срећан број

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Гаја Шећеровић, Ђурђа Ракић, Јелена Јовановић, Милица Ковачевић, Иван Хаџић, Ива Калаба, Сања Лужанин, Маша Бараћ, Урош Вучић, Биљана Васић, Драгана Игњатовић, Јелена Живановић,и Милена Симић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број!Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Исидора Јузбашић из Клуба књижаре"Креативни центар".

Овог месеца књигу на поклон добили су: Татјана Јоксимовић из Београда, Катрина Декић из Сомбора, Сузана Михајловић из Београда, Вања Живковић из Београда, Анђела Протић из Врања, Данка Синадиновић из Београда, Слађана Самарџић из Сенте, Буљана Зец Радосавлљевић из Марадика, Јелена Ранисављевић из Мартинаца, Сузана Котарац из Ваљева, Снежана Николић из Стублина, Емина Гавриловић из Чачка и Јасмина Латиновић из Београда који су купили књиге преко нашег сајта и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукао је Бојан Нешић из „Креативног центра".

13. фебруар 2017.

ФЕБРУАР: 13 је твој срећан број

ФЕБРУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Мира Јовановић из Краљева, Ива Петковић из Београда, Ана Рашета из Земуна, Радмила Митрановић из Београда, Војислава Пешић из Београда, Биљана Веселиновић из Алексинца, Јасмина Вујовић из Београда, Марина Митровић из Београда, Марија Милутиновић из Ваљева, Наташа Дражић из Београда, Љиљана Пиварски Кнежевић из Бачке Паланке, Дарија Перишић из Сомбора и Сандра Крсенковић из Ужица и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Гога Мајхснер, Петра Јосиповић, Лука Јосиповић, Мила Хелета, Вук Бокан, Бранка Пекић, Наташа Тодоровић, Серена Лањи, Теа Константиновић, Андреј Видић, Јулија Николић, Гвозден Стретеновић, Ивона Томићи показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у марту један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукла је Сања Кнежевић из Клуба књижаре.

13. јануар 2017.

ЈАНУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Милица Љубеновић из Београда, Предшколска установа Дуга из Новог Сада, Јована Васиљевић из Земуна, Весна Вучковић из Београда, Александра Рашета из Новог Сада, Александра Евангелиста Павловић из Врања, Андријана Ћирић из Ниша, Дајана Вукић из Новог Сада,  Владимир Дукић из Новог Сада, Ана Стојановски из Београда, Данијела Пољовка Боцка из Селенче, Радмило Филиповић из Београда,Срђана Јањић из Инђијеи показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Јануарске поклоне извукао је Небојша Митић, технички уредник у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Душан Радовановић, Ива Гојков, Горана Калаба, Хана Слијепчевић, Биљана Мирчић, Марија Ћорлука Мијовић, Андреја Јовичић, Димитрије Хелета, Ивана Поповић, Зорица Зазић, Маријана Поповић, Лена Живковић, Димитрије Магделинић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! За извлачење јануарских добитника био је задужен Мишко Пишко J 

14. децембар 2016.

13 ће бити твој срећан број: ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ

Као и сваке године, извукли смо и годишње добитнике - сви они који су током 2016. године куповали преко нашег сајта и у књижари, а нису извучени у неком од месечних извлачења учествовали су у годишњем конкурсу! Честитамо свим добитницима - купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs , као и у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду и учествујте у нашој наградној игри и у 2017. години!    

Ауторка "Креативног центра" Виолета Бабић извукла је годишње добитнике са сајта.Књиге су добили: Небојша Варница из Пожеге, Ксенија Јокић из Београда, Милица Стасић из Врњаца, Јелица Рајковић из Сурдулице, Јелена Вељковић-Мекић из Пирота, Маша Полило из Београда, Јелена Радић из Београда, Ана Тошић из Врњачке Бање, Јана Ђокић из Горњег Матејевца, Нада Рутоњски из Новог Сада, Славица Матејевић из Чачка, Марија Бурсаћ из Београда, Љубица Малић из Београда.

Алесандар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје за Београд извукао је годишње добитнике из књижаре.Књиге су добили: Весна Живковић, Андрија Васић, Сандра Микић, Миланка Димитријевић, Ана Стојановић, Тања Методијевић, Миљана Гигић, Владица Весковић, Братислава Недељковић, Јелена Симић, Марта Марковић, Димитрије Хелета, Рушпић Тамара.    

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express