Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

18. мај 2016.

МАЈ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Милица Бељански из Српског Милетића, Јелица Поповић из Београда,  Наташа Рудаковић из Бегаљице,  Милина Котваш из Падине,  Јелена Ножић Радовић из Београда,  Гордана Сунајко из Нових Бановаца, Мирна Кочовски из Београда,  Пушкаш Харгита из Суботице, Вера Поповић из Београда, Марија Тодоровић из Новог Сада, Слађана Вулевић из Београда, Елвира Лалић Радованов из Вршца, Вања Радивојевић из Београду и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs  и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Марковић, комерцијалиста у „Креативном центру",

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Предраг Марковић, Љиља Трипковић, Ана Всановић, Урош Милачић, Биљана Павлица, Горан Шајн,  Маша Бараћ, Ивана Алексић, Доротеа Јелић, Ива Калаба, Марина Поповић, Димитрије Јелић, Маша Михић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукао је Александар Ристовић, менаџер књижарске продаје „Креативног центра" за Београд.

13. април 2016.

АПРИЛ: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Слободан Станцул из Панчева, Бене Раичевић из Београда, Гордана Богдановић из Панчева Гордана Богдановић из Панчева, Лена Филиповић Петровић из Београда, Данијела Борјан из Стапара, Татјана Трипковић из Београда, Ђурђица Јовановић из Руме, Иван Марков из Београда,  Соња Стефановић Пил из Суботице, Кјара Цветановић из Београда, Наташа Џаковић из Бора, Милорад Добријевић из Београда и Романа Радовић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукла је Татјана Ваљаревић, технички уредник у "Креативном центру".    

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Нина Покрајац, Даница Вуковић, Лидија Хам, Нина Амановић Павловић, Мирјана Јовановић, Невена Стојановић, Татјана Бранковић, Неда Салаи, Момчило Амовић, Дејан Радулац, Сања Челојевић Рајковић, Милева Андан Ристић и Наташа Драгањац Јанковић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у мају један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Исидора Јузбашић, из Клуба књижаре „Креативни центар“.

05. април 2016.

АПРИЛ - МЕСЕЦ КЊИГЕ У "КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ"

Са жељом да и ове године посебно обележи април, месец у којем су два важна догађаја - Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април) - "Креативни центар" је одлучио да, као и претходних година, припреми посебне акције. 

Велика викенд-акција, која се иначе организује сваког другог викенда, током априла вас очекује СВАКОГ ВИКЕНДА. Од петка до уторка осам књига намењених различитим узрастима биће на попусту од 50%. Акција важи само на сајту www.kcknjizara.rs/akcije и у Клубу књижари "Креативни центар", која се налази у центру Београда (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30 / Дечанска 5).

 

Током априла биће организована и акција за школе Најбоље књиге за најбоље ђаке, која ће свим школским и јавним библиотекама у Републици Србији омогућити да по изузетно приступачним ценама набаве књиге којима ће наградити успешне ђаке. У тој понуди је 80 књига за младе, које су подељене у две категорије: за узраст од I до IV  разреда и за узраст од V  до  VIII разреда. Цена појединачне књиге у оквиру акције биће 165 динара, с ПДВ-ом. 

Листу наслова, као и детаље о понуди можете добити слањем упита на мејл info@kreativnicentar.rs

14. март 2016.

МАРТ: 13 ће бити твој срећан број!

МАРТ: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Душан Ђерић из Београда, Мирјана Барашин из Београда, Милана Бабић Кузмановски из Новог Сада, Милутин Радојчић из Београда, Јелена Милосављевић из Београда, Недељка Терзић из Београда, Катарина Вучковић из Београда, Јелена Пандуревић са Новог Београда, Весна Гладовић из Новог Сада, Милица Крунић из Београда, Марија Рајковић из Аранђеловца, Верица Бркљач из Београда и Николина Зобеница из Новог Сада и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кcknjizara.rs и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Ивана Бојовић Грујић, менаџер за страна права у "Креативном центру"

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Јана Долинга, Јулија Николић, Софија Аћимовић, Мирјана Цуканић, Срећко Прњат, Антоније Ковачевић, Теодор Ђерић, Милица Лајбеншпергер, Александар Батас, Ана Стојановић, Тања Петровић Миљковић, Александар Балош и Јелена Лобанова и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у априлу један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукао је Александар Николић, из наше комшијске књижаре „Беополис“.


13. фебруар 2016.

ФЕБРУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ђорђе Зековић из Сенте, Јована Дутина Јечменица из Новог Сада, Данијела Илић из Косјерића, Анђела Вулићевић из Београда, Ана Врачар из Панчева, Јасмина Латиновић из Београда, Александра Нађ из Руског Крстура, Мина Ђоковић из Београда, Гордана Гавриловић из Београда, Јасмина Прћић из Београда, Мирослав Ковачевић из Београда, Ана Стојановић из Београда, Љубица Малић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у марту један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Тамара Станковић, секретарица у „Креативном центру"

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Драгана Симовић, Зоран Калезић, Лука Ћировић, Тамара Петковић, Јелена Ћаласан, Бојана Димитријевић, Јасмина Ђалић, Мића Јевтић, Тара Бркић, Горан Матијашевич, Дуња Савић, Бојана Јешић и Маја Николовски Михајловић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", први спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у марту један од 13 поклона! Мартовске поклоне извукла је Ивана Сретеновић из Клуба књижаре.

13. јануар 2016.

ЈАНУАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Марија Вуковић из Београда, Маријана Мајсторовић из Краљева, Слађана Николић из Новог Сада, Санела Арсић из Стапара, Александра Велисављевић из Деспотовца, Дејан Ђапић из Сомбора, Радивоје Кнежевић из Београда, Здравко Марковић из Драговца, Гордана Лазароски из Београда, Александра Стојић из Београда, Ана Дерикавић из Свилајнца, Викторија Киш из Апатина и Ивана Јоцић из Ниша и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кцкњизара.рс и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Јануарске поклоне извукла је Љиљана Маринковић, директорка "Креативног центра".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Катарина Плишкић, Мирјана Пантић, Јасмина Стевановић, Јелена Кушић Тишма, Славица Кузмановић, Љиљана Грубач, Нора Пернар, Ана Величковић, Петар Дехељан, Катарина Јовановић Милановић, Сандра Папахристос Милановић, Душан Дабић и Гордана Наумоски и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Фебруарске поклоне извукао је Александар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје за Београд у „Креативном центру“.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close