Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

15. јун 2016.

ЛЕТЊА АКЦИЈА – Моје три књиге за ЛЕТО

ЛЕТЊА АКЦИЈА - "Моје три књиге за ЛЕТО"У периоду од 15. јуна до 15. августа у Клубу књижари "Креативни центар" у Београду, као и на нашем сајту  http://www.kcknjizara.rs/akcije, очекују вас интересантни комплети књига за различите узрасте с попустом и до 45%!

13. јун 2016.

ЈУН: 13 је твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ружица Јешић из Инђије, Теа Живковић из Атине, Ана Маринковић из Београда, Рада Радојевић из Ужица, Милица Наумовић из Београда, Јелена Кенда из Београда, Невенка Николић из Младеновца, Братислав Нишавић из Београда, Ана Младеновић из Београда, Ирина Пањевац из Београда, Марина Миловић из Ивањице, Стефана Мишовић из Новог Сада и Јована Николић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне извукао је Душан Павлић,ликовни уредник у "Креативном центру" .

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Маша Младеновић, Јелена Ристић, Сузана Мерковић, Анка Димитров, Јелена Анђеловски, Марија Бошковић. Ива Калаба, Катарина Цуканић, Стефана Максимовић, Маја Нововић, Лазар Рашета, Драгана Митић, Људмила Џокић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне у књижари извукла је Јована Стошић, уредница сајта „Креативног центра“.

01. јун 2016.

ПРОМЕНА НАЧИНА ИСПОРУКЕ

Испоруку књига у Србији „Креативни центар“ од данас обавља искључиво преко службе CITY EXPRESS, по принципима брзе курирске испоруке. Наведене цене важе за пошиљке тежине до 25 кг. Рок за испоруку је до три радна дана, а трошкови испоруке за Србију износе:

– уколико сте књиге платили унапред кредитном картицом (VISA, MasterCard и Maestro) или уплатницом (општом или електронском) – 160,00 динара;

– уколико ћете књиге платити поузећем (приликом преузимања) – 200,00 динара.

Надамо се да ће промена начина испоруке допринети томе да књиге које купите стигну до вас на најбржи и најпоузданији начин!

18. мај 2016.

МАЈ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Милица Бељански из Српског Милетића, Јелица Поповић из Београда,  Наташа Рудаковић из Бегаљице,  Милина Котваш из Падине,  Јелена Ножић Радовић из Београда,  Гордана Сунајко из Нових Бановаца, Мирна Кочовски из Београда,  Пушкаш Харгита из Суботице, Вера Поповић из Београда, Марија Тодоровић из Новог Сада, Слађана Вулевић из Београда, Елвира Лалић Радованов из Вршца, Вања Радивојевић из Београду и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs  и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Јелена Марковић, комерцијалиста у „Креативном центру",

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Предраг Марковић, Љиља Трипковић, Ана Всановић, Урош Милачић, Биљана Павлица, Горан Шајн,  Маша Бараћ, Ивана Алексић, Доротеа Јелић, Ива Калаба, Марина Поповић, Димитрије Јелић, Маша Михић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у јуну један од 13 поклона! Мајске поклоне извукао је Александар Ристовић, менаџер књижарске продаје „Креативног центра" за Београд.

13. април 2016.

АПРИЛ: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Слободан Станцул из Панчева, Бене Раичевић из Београда, Гордана Богдановић из Панчева Гордана Богдановић из Панчева, Лена Филиповић Петровић из Београда, Данијела Борјан из Стапара, Татјана Трипковић из Београда, Ђурђица Јовановић из Руме, Иван Марков из Београда,  Соња Стефановић Пил из Суботице, Кјара Цветановић из Београда, Наташа Џаковић из Бора, Милорад Добријевић из Београда и Романа Радовић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у мају један од 13 поклона! Априлске поклоне извукла је Татјана Ваљаревић, технички уредник у "Креативном центру".    

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Нина Покрајац, Даница Вуковић, Лидија Хам, Нина Амановић Павловић, Мирјана Јовановић, Невена Стојановић, Татјана Бранковић, Неда Салаи, Момчило Амовић, Дејан Радулац, Сања Челојевић Рајковић, Милева Андан Ристић и Наташа Драгањац Јанковић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у мају један од 13 поклона! Мајске поклоне извукла је Исидора Јузбашић, из Клуба књижаре „Креативни центар“.

05. април 2016.

АПРИЛ - МЕСЕЦ КЊИГЕ У "КРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ"

Са жељом да и ове године посебно обележи април, месец у којем су два важна догађаја - Светски дан дечје књиге (2. април) и Светски дан књиге и ауторских права (23. април) - "Креативни центар" је одлучио да, као и претходних година, припреми посебне акције. 

Велика викенд-акција, која се иначе организује сваког другог викенда, током априла вас очекује СВАКОГ ВИКЕНДА. Од петка до уторка осам књига намењених различитим узрастима биће на попусту од 50%. Акција важи само на сајту www.kcknjizara.rs/akcije и у Клубу књижари "Креативни центар", која се налази у центру Београда (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30 / Дечанска 5).

 

Током априла биће организована и акција за школе Најбоље књиге за најбоље ђаке, која ће свим школским и јавним библиотекама у Републици Србији омогућити да по изузетно приступачним ценама набаве књиге којима ће наградити успешне ђаке. У тој понуди је 80 књига за младе, које су подељене у две категорије: за узраст од I до IV  разреда и за узраст од V  до  VIII разреда. Цена појединачне књиге у оквиру акције биће 165 динара, с ПДВ-ом. 

Листу наслова, као и детаље о понуди можете добити слањем упита на мејл info@kreativnicentar.rs

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ - ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ
ДЕЦЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5

ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ ДРУЖИШ

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express