Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

14. децембар 2016.

ДЕЦЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број

Тринаесторо купаца који су током децембра месеца купили преко сајта wws.kcknjizara.rs и у Клубу књижари "Креативни центар" добиће на поклон књигу!     

Славица Марковић, главна уредница "Креативног центра" извукла је децембарске добитнике са сајта.

Књиге су добили: Милица Брацић из Новог Сада, Јелена Ћирјаковић из Београда, Јелена Мирковић из Лазаревца, Милица Ивановић из Београда, Ана Ђорђевић из Брестовачке Бање, Снежана Пуповац из Новог Сада, Марија Симић из Београда, Јелена Лекић из Јагодине, Соња Добросављевић из Руме, Милица Мијајловић из Новог Сада, Емили Богосављевић из Београда, Александар Зеленовић из Београда, Ана Стојсављевић из Земуна.

Ивана Сретеновић из Клуба књижаре извукла је децембарске добитнике из књижаре.Књиге су добили:Ксенија Терзовић Ђорђевић, Сања Куњадић, Бранка Ковачевић, Бранко Исаковић, Драгана Миленковић, Миљана Гигић, Ленка Животић, Наташа Царан, Мирјана Пајевић, Дубравка Вујиновић, Јелена Јанић, Ивана Стаменковић. Борис Милошевић.       

14. новембар 2016.

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!


Овог месеца књигу на поклон добили су: Наташа Прича из Београда, Драгана Јовић из Београда, Зорица Жужић из Суботице, Марија Грујућ из Београда, Марија Ранисав из Земуна, Радмила Радосављевић из Младеновца, Ирена Флего Марић са Новог Београда, Јелена Савић из Ваљева, Јелена Божовић из Крушевца, Драган Пешић из Неготина, Жанин Делач из Новог Сада, Ема Штеванов из Чоке, Оливера Павловић из Новог Сада и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у децембру један од 13 поклона! Новембарске поклоне извукла је Невена Кувељић, која је током новембра на пракси у „Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Бранка Змијанац, Драгана Симовић, Биљана Радојичић, Милена Станковић, Јелена Милојковић, Александар Гајицки, Јана Лађевић, Гордана Петковић Вељковић, Зорислава Пајовић, Драгана Миленковић, Мирјана Лекић, Радмила Жугић Вулевић, Миљана Гигић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у децембру један од 13 поклона! Новембарске поклоне извукли смо уз помоћ Ане Лукић, једне од омиљених јунакиња „Креативног центра" о којој је написан серијал „Шта све Ана зна".        

09. новембар 2016.

Нерадни дан - петак 11.11. 2016.

У петак, 11. новембра 2016, Клуб књижара „Креативни центар" неће радити због обележавања државног празника - Дана примирја у Првом светском рату.

Што се тиче наручивања књига преко интернета, све наруџбине које стигну до четвртка, 10. новембра, у 12 h биће послате редовним путем, док ће све остале наруџбине које пристигну после тога бити предате курирској служби првог следећег радног дана- у понедељак, 14. новембра.

14. октобар 2016.

ОКТОБАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су Мирјана Павловић из Банатског Брестовца, Јелена Петровић из Јабуке, Снежана Маринковић из Рашке, Нинослава Манић из Пирота, Небојша Михаљица из Зрењанина, Маја Јевремов из Ковина, Мирјана Радојковић из Смедаревске Паланке, Марија Тот Жарковић са Новог Београда, Миладин Марковић из Ваљева, Милица Прокић из Сопота, Данијел Никизић из Бруса, Зорица Тошић из Пирота, Марија Новаковић из Јагодине и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кцкњизара.рс и очекујте и у фебруару један од 13 поклона! Октобарске поклоне извукла је Јасминка Петровић, ауторка „Креативног центра".
Као и сваког месеца, наградили смо и чланове клуба књижаре „Креативни центар", а овог месеца о добитницима је одлучио јунак "Креативног центра" - Радознали меда.Награђени чланови Клуба књижаре су: Марија Гашпаровић, Весна Драгићевић, Ђурђа Ракић, Мирна Стевановић, Светлана Колић Машић, Јана Штрбачки, Владана Лазароски, Вера Десимировић, Тамара Милатовић, Виолета Ристић, Лука Јован Васић, Ива Калаба и Јелена Латинкић! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у новембру један од 13 поклона!    

20. септембар 2016.

СЕПТЕМБАР: 13 је твој срећан број!

Ovog meseca knjigu na poklon dobili su Kristina Antić iz Beograda, Mirjana Milošević sa Novog Beograda, Tatjana Radin iz Novog Sada, Sandra Sanalan iz Resavice, Brankica Durlić Janković iz Rudne Glave, Jelena Vratonjić iz Ivanjice, Dragana Denić iz Niša, Galina Rajda iz Bačke Palanka i pokazali da će 13 biti njihov srećan broj! Kupujte i dalje putem naše internet stranice www.kcknjizara.rs i očekujte i u oktobru jedan od 13 poklona! Septembarske poklone izvukla je Marija Knežević, računovođa u „Kreativnom centru".

 

Kao i svakog meseca, knjigu na poklon dobili su i članovi kluba knjižare „Kreativnog centra": Bojana Bajić, Vanja Tadić, Biljana Šipetić, Tea Cupović, Aleksandar Mandić, Stefan Ranković, Marina Trbić , Marina Prodanović, Violeta Ristić, Ivana Paunović, Jana Trebaljevac, Nenad Dodoš, Branka Kekez i pokazali da će 13 biti i njihov srećan broj! Kupujte i dalje u Klubu knjižari „Kreativni centar" (TC „Eurocentar", I sprat, Makedonska 30 / Dečanska 5, Beograd) i očekujte i u oktobru jedan od 13 poklona! Septembarske poklone izvukla je Isidora Juzbašić iz Kluba knjižare „Kreativni centar".

15. август 2016.

АВГУСТ: 13 је твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Весна Јанков из Вршца, Мина Ћирић из Београда, Маја Милошевић-Јовановић из Врања, Гордана Павков из Новог Сада, Бојана Филиповић из Борче, Вишња Симић из Шапца, Срђа Благојевић из Новог Београда, Маријана Спасић из Лазаревца, Зоран Толовић из Великих Црљена, Ивана Шикања из Бачке Тополе, Александра Живић из Кикинде, Весна Савић из Крушевца и Александар Ђуричић из Београда, и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор у "Креативном центру".

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра": Никола Котаренов, Јасмина Јовић, Бојана Чупић, Бојана Бајић, Славица Зечевић, Милица Јанковић, Ана Мошоринац, Катарина Крнетић, Естела Гаковић Ранисављевић, Бранка Калезић, Никола Пузић, Роберт Мрђа и Татјана Јеремић, и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар" (ТЦ „Еуроцентар", I спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне у књижари извукла је Ивана Сретеновић, из Клуба књижаре „Креативни центар".

Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и у Клубу књижари "Креативни центар" и улазите у конкуренцију за освајање септембарских награда!     

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
АВГУСТ: 30 је твој срећан број
ЈУЛ: 30 је твој срећан број
ЈУН: 30 је твој срећан број
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА ЗАПЛОВИШ


 

      

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express