Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

13. октобар 2015.

ОКТОБАР: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Далибор Обрадовић из Пријепоља, Драгана Валан из Бачког Јарка, Далиборка Кокотовић из Беочина, Анастасија Јевтић из Новог Сада, Јелена Станаћев из Новог Сада, Горан Лилиом из Суботице, Наташа Ћурчић из Апатина, Нела Вуковић из Суботице, Нина Поповић из Ариља, Слађана Вуксан Јосифовић из Грачанице, Анфиса Керкез Миленковић из Новог Сада, Зорица Пауновић из Београда и Бисера Минчић из Пирота и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кцкњизара.рс и очекујте и у новембру  један од 13 поклона! Октобарске поклоне извукао је Душан Павлић, ликовни уредник у "Креативном центру" и добитник Награде „Невен“ из  области илустрације за 2014. годину.

06. октобар 2015.

СЕПТЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број

Ovog meseca knjigu na poklon dobili su: Miloš Kojić iz Vitine, Anita Mihajlović iz Kovina, Sanja Popović iz Kule, Sanja Berjan iz Beograda, Ivana Šolar iz Novog Sada, Nenad Perić iz Ćuprije, Milijana Škrbić iz Inđije, Nada Birčanin iz Beograda, Uroš Despot iz Kaluđerice, Biljana Inić iz Kosovske Gračanice, Branislava Cvetković iz Beograda, Jelena Đorđević iz Kragujevca i Olgica Raškov iz Pančeva i pokazali da će 13 biti njihov srećan broj! Kupujte i dalje putem naše internet stranice www.kcknjizara.rs i očekujte i u oktobru jedan od 13 poklona! Septembarske poklone izvukla je Anđelka Ružić, urednica u "Kreativnom centru".

13. август 2015.

АВГУСТ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ана Симсић из Београда, Драгана Гаваловски из Шапца, Данијела Драмићанин из Јагодине, Светлана Зорић из Новог Сада, Александра Цветковић из Београда, Тара Коради из Београда, Марија Стајић са Новог Београда, Весна Ердељ из Сенте, Снежана Ђаковић из Лазаревца, Горан Лилиом из Суботице, Ивана Ђурица из Београда, Ненад Андрић из Драгинца и Мирјана Арсеновић Дачић са Дивчибара  и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у септембру један од 13 поклона! Августовске поклоне извукао је Дејан Беговић, извршни директор у "Креативном центру".

13. јул 2015.

ЈУЛ: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Ида Марић Лазин из Београда, Предшколска установа „Дуга" из Новог Сада, Милица Благојевић из Београда, Сања Станимировић из Лознице, Драгана Савић из Футога, Тамара Вановић из Руменке, Снежана Марјановић из Београда, Стојанка Живковић из Ваљева, Мирјана Лекић из Београда, Јелена Радаковић из Земуна, Љљана Зечев из Београда, Дајана Посиловић из Руме и Слађана Стојадиновић из Ниша и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у августу један од 13 поклона! Јулске поклоне извукао је Александар Ристовић, главни менаџер књижарске продаје за Београд у "Креативном центру".

 

12. јун 2015.

ЈУН: 13 ће бити твој срећан број!

Овог месеца књигу на поклон добили су: Иван Стијеповић из Сремских Карловаца, Радмило Филиповић из Београда, Ана Стојановић из Београда, Игор Новаковић из Ниша, Никола Петровић из Београда, Константин Пешић из Београда, Маја Ивановић из Великог Градишта, Роко Матијевић из Новог Сада, Горан Ћујић из Јагодине, Урош Станојевић из Београда, Јана Стехарски из Селенца, Наташа Илић из Доњег Милановца и Тамара Тисовец из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs и очекујте и у јулу један од 13 поклона! Јунске поклоне извукла је Тања Ваљаревић, технички уредник у "Креативном центру".

27. мај 2015.

Плишани меда је стигао!

Плишани меда је стигао!

Плишану лутку Радознали Меда можете добити на поклон куповином књиге „Медин први речник" и једне од три књиге из едиције „Радознали Меда" („Где је моја мама?", „Ко је то гладан?" и „Ко се то чује?").

„Медин први речник" кошта 1.300 динара, а свака од три наведене сликовнице кошта 407 динара. Уз редован попуст од 15% две одабране књиге уместо 1.707 динара коштају 1.451 динар. Уз то добијате плишаног Радозналог Меду, чија је редовна цена 820 динара.
Ова продајна акција није временски ограничена и можете је погледати на www.kcknjizara.rs/akcije

Иста понуда важи и за чланове нашег Клуба књижаре „Креативни центар" при куповини у Клубу књижари (ТЦ „Еуроцентар", Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) уз стандардни попуст од 15%.

Ваш „Креативни центар"

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
НОВЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
ОКТОБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
СЕПТЕМБАР: 13 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5 књига о свету компјутера

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close