Kreativna knjižara Facebook   
  Креативни: Вести  

30. децембар 2015.

РАДНО ВРЕМЕ "КРЕАТИВНОГ ЦЕНТРА" ЗА ВРЕМЕ ПРАЗНИКА

Наручивање преко сајта

Што се тиче наручивања преко интернета, све наруџбине које стигну до среде,30. децембра, у 12 h, односно до среде, 6. јануара, у 12 h биће послате редовним путем.

Све поруџбине које стигну током новогодишњих празника (од 31. децембра до 3. јануара) и божићних празника (од 7. до 10. јануара) биће предате курирској служби првог следећег радног дана (4. јануара и 11. јануара).

Радно време Клуба књижаре у Београду

31. 12.  – скраћено радно време – од 9 h до 15 h

Од 1. до 3. јануара – књижара неће радити

Од 4. до 5. јануара – нормално радно време – од 9 h до 21 h

6. јануар  – скраћено радно време – од 9 h до 17 h

7. јануар  – књижара неће радити

Од 8. 1. 2016. нормално радно време – од 9 h до 21 h

18. децембар 2015.

НОВИ УЏБЕНИЦИ - ФИЗИКА И БИОЛОГИЈА

Биологија 8, уџбеник за осми разред основне школе

 

Физика 8, уџбеник за осми разред основне школе

 

Збирка питања и задатака из физике с практикумом за осми разред основне школе 

14. децембар 2015.

ГОДИШЊЕ ИЗВЛАЧЕЊЕ: 13 ће бити твој срећан број

У специјалном, годишњем извлачењу, књигу на поклон добили су купци Клуба књижаре: Ивона Рајк, Александар Радуловић, Јелена Сердар, Ђурђица Ђукановић, Жарко Петровић, Данијела Бачковић Шушић, Александар Лазић, Радивоје Ћук, Катарина Ушјак, Зорица Стошић, Гордана Савић,Вера Богојевић, Ивана Пауновић. Такође, наградили смо и тринаесторо купаца који су током 2015. преко сајта „Креативног центра“ наручили неко од наших издања. Књиге су добили: Лидија Симеуновић из Глоговца, Ана Паковић из Београда, Маја Малетић из Крчедина, Ненад Андрић из Драгинца, Марија Марковић из Београда, Наташа Керкез из Мајданпека, Марија Ецимовић из Београда, Далиборка Цањи из Зрењанина, Силвиа Никчић из Хоргоша, Оливера Марковић-Савић из Ниша, Јована Милојковић из Београда, Ален Томић из Банатских Карловаца, Мирјана Ковачевић из Београда.

Поклоне на крају 2015. године извукли су Јелена Драгојловић, ПР „Креативног центра“ и Дејан Беговић, извршни директор „Креативног центра“.

Купујте и даље преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs и учествујте у нашој наградној игри и у 2016. години! 

14. децембар 2015.

ДЕЦЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!

Тринаесторо наших купаца: Александра Сопић из Београда, Ненад Игњатовић из Лазаревца, Злата Плавшић из Ивањице, Маја Малетић из Крчедина, Владан Живановић из Ваљева, Оливер Танасковић из Београда, Милан Обрадовић из Београда, Ивана Грбић Ханак из Београда, Марта Ројнић из Београда, Весна Стакић из Београда, Миљан Гацановић из Новог Сада, Виолета Пајић из Београда и Љубинка Медић из Суботице, који су у децембру куповали преко наше интернет странице www.kcknjizara.rs  добили су на поклон књигу и показали да ће 13 бити њихов срећан број!  Као и сваког месеца, наградили смо и тринаесторо купаца који су током децембра купили књигу у Клубу књижари „Креативни центар“. 13 је био срећан број за: Александру Малић, Ирену Лукић, Милицу Мићић, Иву Красојевић, Марију Павловић, Виктора Величковића, Андреу Поповић, Јасмину Стевановић, Татјану Чанић, Марину Врцаловић, Соњу Пантелић, Милицу Лајбеншпергер и Рељу Вукелића.

Децембарске поклоне извукли су Мирјана Живковић, ауторка уџбеника и радних свезака за ликовно „Креативног центра“ и Ивана Сретеновић из Клуба књижаре.

13. новембар 2015.

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!

НОВЕМБАР: 13 ће бити твој срећан број!

Овог петка, 13. новембра, књигу на поклон добили су: Ива Љепоја из Београда, Ивана Јовичић из Баранде, Александра Ћирић из Сремчице, Марија Ђурђић из Сокобање, Јелена Мирчић из Београда, Ивана Крстовић из Звечана, Јелена Релић из Новог Сада, Леа Миљковић из Београда, Биљана Стојцевић Гајић из Београда, Сенка Шпика из Кикинде, Даниела Марковић из Београда, Ненад Андрић из Драгинца и Ана Јанковић из Београда и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.kcknjizara.rs  и очекујте и у децембру  један од 13 поклона! Новембарске поклоне извукла је Ивана Бојовић Грујић, менаџер за страна права у „Креативном центру“.

Као и сваког месеца, књигу на поклон добили су и чланови клуба књижаре „Креативног центра“: Милица Валшић Котуровић, Ема Иванов, Јелена Драгишић, Тамара Здравковић, Весна Русалић,Зорица Ивановић, Невена Зоговић, Лола Миланков, Александра Турина, Андреј Тодоровић, Драгана Томић Пилиповић, Кристина Кнежевић Михајловић и Ања Ђорђевић и показали да ће 13 бити и њихов срећан број! Купујте и даље у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, И спрат, Македонска 30 / Дечанска 5, Београд) и очекујте и у децембру један од 13 поклона! Новембарске поклоне у књижари је извукла Исидора Јузбашић из „Креативног центра“.

 

 

13. октобар 2015.

ОКТОБАР: 13 ће бити твој срећан број

Овог месеца књигу на поклон добили су: Далибор Обрадовић из Пријепоља, Драгана Валан из Бачког Јарка, Далиборка Кокотовић из Беочина, Анастасија Јевтић из Новог Сада, Јелена Станаћев из Новог Сада, Горан Лилиом из Суботице, Наташа Ћурчић из Апатина, Нела Вуковић из Суботице, Нина Поповић из Ариља, Слађана Вуксан Јосифовић из Грачанице, Анфиса Керкез Миленковић из Новог Сада, Зорица Пауновић из Београда и Бисера Минчић из Пирота и показали да ће 13 бити њихов срећан број! Купујте и даље путем наше интернет странице www.кцкњизара.рс и очекујте и у новембру  један од 13 поклона! Октобарске поклоне извукао је Душан Павлић, ликовни уредник у "Креативном центру" и добитник Награде „Невен“ из  области илустрације за 2014. годину.

Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >>


Beleznica za svakog decaka  
Vesti
МАРТ: 30 је твој срећан број
ФЕБРУАР: 30 је твој срећан број
ЈАНУАР: 30 ЈЕ ТВОЈ СРЕЋАН БРОЈ
Akcije
Popusti

Да бисте наручивали, неопходно је да најпре ОТВОРИТЕ НАЛОГ на страници https://www.kcknjizara.rs/nalog   

Приликом наручивања књига преко сајта kcknjizara.rs урачунава се попуст oд 15% за издања „Креативног центра"

Овај попуст не важи за предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу. Листу издања можете погледати ОВДЕ.

Уз цене књига купац плаћа и поштанске трошкове. 

За све наруџбине у вредности већој од 1950 динара (након обрачуна интернет попуста) достава на територији Србије је БЕСПЛАТНА.

 

Top 5

ТОП 5
ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ ДА СЕ СМЕЈЕШ

 

   

 
© 2009 Креативни центар,
Градиштанска 8, 11120 Београд, тел. 38 20 483 факс. 38 20 483
e-mail: info@kreativnicentar.rs

American Express
close